Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010 12:46

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

altΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σας εύχεται ευχάριστες και πράσινες διακοπές προτείνοντας τις δύο νέες εκδόσεις που κυκλοφόρησε. Για τους λάτρεις του ορεινού τουρισμού ενδείκνυται ο ταξιδιωτικός οδηγός «6 Αντίδοτα στην Τεχνολογία», ενώ το λεύκωμα «Η καφέ αρκούδα στην Ελλάδα» θα σας φέρει κοντά στον κόσμο της αρκούδας μέσω του πλούσιου φωτογραφικού υλικού που περιέχει.

6 Αντίδοτα στην Τεχνολογία
6 διαδρομές στα δασικά μονοπάτια της περιοχής του Νυμφαίου. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός τσέπης γραμμένος από την Penny Turner, λογοτέχνη, δασκάλα και φυσιοδίφη που με το άλογό της οργώνει για μήνες τα ελληνικά βουνά. Πρόκειται για μια έντονα προσωπική καταγραφή βιωμάτων και σκέψεων σε βόλτες στο δάσος αλλά και έναν πλήρη οδηγό της μεγαλειώδους φυσικής ομορφιάς του τοπίου γύρω από το Νυμφαίο.

Το έντονο ροζ του εξωφύλλου (αγαπημένο χρώμα  για την Penny) αποτελεί βασικό συστατικό του αντίδοτου στην τεχνολογία.

Γι’ αυτό το μήνα, με τη φύση στα καλοκαιρινά της και με την διάθεση μας για ταξίδια και βόλτες, σας προτείνουμε να φορέσετε αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα, να πάρετε την παρέα σας και να ξεκινήσετε για το δροσερό και καταπράσινο Νυμφαίο.

Η γαλάζια διαδρομή, διάρκειας μόλις μιας ώρας, θα σας μαγέψει.

 altΗ Καφέ Αρκούδα στην Ελλάδα (Φωτογραφικό Λεύκωμα, Νέα έκδοση)
 
18 χρόνια έρευνας στο πεδίο και δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ αποτυπώνονται στις 96 σελίδες του φωτογραφικού λευκώματος "Η καφέ αρκούδα στην Ελλάδα". Το μεγαλύτερο θηλαστικό των ελληνικών δασών παρουσιάζεται από την πένα των ερευνητών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και το φωτογραφικό φακό φωτογράφων φύσης και ερευνητών περιβάλλοντος.
 
Για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ,
Βάσω Πετρίδου
Διευθύντρια Επικοινωνίας
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010 12:51