Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 11:24

Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός

Απο την επίσκεψη της Ευας Καϊλή και Κουκουλόπουλου στο εργοτάξιο της 5ης μοναδας  Απο την επίσκεψη της Ευας Καϊλή και Κουκουλόπουλου στο εργοτάξιο της 5ης μοναδας

του Σπύρου Κουταβά

Ο Ευάγγελος  Βενιζέλος μιλώντας στην εφημερίδα "Ελευθερία" Καλαμάτας για την υπόθεση Καϊλή δήλωσε:

«Πρόκειται για τραγική υπόθεση. Αδιανόητη  πολιτικά, θεσμικά και ηθικά. Λυπάμαι βαθύτατα για την εξέλιξη αυτή. Περιμένουμε τη βελγική δικαιοσύνη, αν και οι επιπτώσεις είναι ήδη συντριπτικές».

Η δήλωση του ΒΒ είναι καθαρή σε ότι αφορά το πρόσωπο της κ. Καϊλή παρότι για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε υποστηρικτής του και από τα στελέχη της πρώτης γραμμής στις πολιτικές του επιλογές.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος που επίσης ήταν στο στενό περιβάλλον Βενιζέλου, κατά ένα περίεργο λόγω μέχρι ώρας δήλωσε το παρακάτω. «Η υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο είναι κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ της Ευρώπης και στην Ελλάδα κάποιοι, προφανώς απελπισμένοι, προσπαθούν μάταια να ξεπλύνουν τις υποκλοπές του Μεγάρου Μαξίμου και την προσπάθεια παγίδευσης μιας ολόκληρης παράταξης. Το γαρ πολύ της θλίψεως..» ενώ σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη συμφώνησε με την δήλωση Ανδρουλάκη ότι η Καϊλή αλληθώριζε στην ΝΔ.

Ο κ. Κουκουλόπουλος δυσκολεύεται να μιλήσει όχι λόγω απουσίας ευφράδειας λόγου αλλά άλλων συνθηκών. Με την Εύα Καϊλή τους συνδέει μακρά πολιτική φιλία. Ο ένας «έπαιρνε» και «έδινε» στον άλλον όπου μπορούσε. Όσες φορές η Ε. Καϊλή επισκέφθηκε την περιοχή το πρόγραμμα της το είχε αναλάβει ο Πάρις και ήταν αυτός που την συνόδευε σε όλες της τις εξορμήσεις. Αξίζει να πούμε ότι στην προεκλογική περίοδο του 2019 ήταν το αχώριστο δίδυμο «Καϊλή Κουκουλόπουλος» που επισκεπτόταν πόλεις και κωμοπόλεις τις δυτικής Μακεδονίας. Γνωρίζονται καλά και είναι κατανοητό γιατί ο λαλίστατος Πάρις έχει καταπιεί την γλώσσα του, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι είναι και αποδεκτό ως συμπεριφορά και πολιτική στάση. Γιατί οι πολιτικοί δεν είναι μόνο για τα πανηγύρια αλλά και για τα δύσκολα.  

Η σιωπή του για αυτή την δυσώδη υπόθεση με τις «οικογενειακές βαλίτσες της Καϊλή», θα τον συνοδεύει στην δύση της πολιτικής του καριέρας. Γιατί η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός αλλά κάρβουνο που καίγεται.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 11:34