Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 12:02

Η Αγγελική Χονδροματίδου αναλαμβάνει να στηρίξει σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας το Πανεπιστήμιο ΔΜ

Η κα Αγγελική Χονδροματίδου με καταγωγή τον Περδίκκα Πτολεμαΐδας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναλαμβάνει  να συμβάλλει με τις γνώσεις της  το επόμενο βήμα που φιλοδοξεί να κάνει το  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ενόψει της απολιγνιτοποίησης.

Η κα Χονδροματίδουτ προέρχεται από την αγορά των Διαφημιστών και των Επικοινωνιολόγων, φέρει την ειδικότητα του εμπειρογνώμονα σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας με μακρά εμπειρία σε διαφημιστικές εταιρίες, πρότζεκτ οργανισμών και υπουργείων. Τα τελευταία χρόνια ήταν διευθύντρια του γραφείου της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και στο ΔΣ του ΕΟΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews πρόκειται για επιλογή που φέρει την σφραγίδα του Πρύτανη Θεόδωρου Θεοδουλίδη και έχει ως στόχο να βοηθήσει το πανεπιστήμιο να προβάλλει στην κοινωνία των πολιτών τα καθημερινά επιτεύγματα του που κάποιες φορές μένουν αθέατα στα μάτια της κοινής γνώμης όπως επιστημονικές αριστείες, έρευνες, συνεργασίες που η ερευνητική κοινότητα του ιδρύματος πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια. Από το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας  αναμένουν να επιβραβευθούν από τις προτιμήσεις των υποψηφίων φοιτητών στα μηχανογραφικά δελτία.

Από την άλλη στο Πανεπιστήμιο θεωρούν ως επιτακτική ανάγκη να προωθηθούν με επαγγελματικό τρόπο κρίσιμες αλλά στρατηγικού χαρακτήρα επιλογές του πανεπιστημίου στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης, όπως η ζώνη καινοτομίας και η προσέλκυση νέων ερευνητών και ψηφιακών νομάδων που θα ήθελα να εργαστούν στο νέο πανεπιστημιακό κάμπους της Ζεπ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 12:08