Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 08:49

Σχόλιο: Ο διάλογος Μιωνή με τον Νίκο Παππά

του Σπύρου Κουταβά

Δε είχα ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Μιωνή - Παππά. Διάβασα όμως το απομαγνητοφωνημένο κείμενο στην παρακάτω σελίδα. (κλικ εδώ)

Σε όσους έλαβαν πλευρό με την μια άποψη ως πιο κυρίαρχη του "παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ" η με την λιγότερη δημοφιλή της άλλης πλευράς για "παράνομο υποκλαπέντα υλικό άνευ αξίας" συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσουν το κείμενο. Με την βοήθεια της κρίσης τους εάν γνωρίζουν έστω ελάχιστα την υπόθεση θα καταλάβουν πολλά.

Έχει την δική του ξεχωριστή σημασία ότι το ραντεβού κλείστηκε κατά απαίτηση της Ισραηλινής κυβέρνησης η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τον υπήκοό της Σ Μιωνη.  

Χωρίς τους διαμορφωτικούς φακούς της κυβέρνησης και τους μεγεθυντικούς της αντιπολίτευσης, αυτό που διαπιστώνει κανείς διαβάζοντας το κείμενο είναι από την μια πλευρά, υπάρχει ένας συνομιλητής (Μιωνής) που εκλιπαρεί με κάθε τρόπο τον συνομιλητή του να μεσολαβήσει στον Παπαγγελόπουλο και στην Τουλουπάκη (Εισαγγελέας) ώστε να βρει την ησυχία του και να σταματήσουν οι έλεγχοι που γίνονται εις βάρος του ιδίουκαι της οικογένειάς του για διεθνείς υποθέσεις που ερευνά όμως Ελληνική η δικαιοσύνη.  Και από την άλλη διαπιστώνει ότι ο συνομιλητής του (υπουργός Ν. Παππάς) παρότι φλυαρεί ασυστόλως δεν υπόσχεται κάτι αλλά ούτε ζητάει κάτι από τον συνομιλητή του.

Όταν όμως μιλάμε για τον Νίκο Παππά τον υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που δέχθηκε κατά παράκληση της κυβέρνησης του Ισραήλ να συζητήσει με τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία που το όνομα του είναι γραμμένο στις περισσότερες διεθνείς λίστες που ερευνά η δικαιοσύνη και που ήταν γνωστό  ότι είχε σχέσεις  με τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, δεν ξέρουμε και για την Μοσάντ,  δεν μπορούμε να μην ισχυριστούμε ότι πρόκειται για έναν αφελή η βλάκα πρώην υπουργό.

Κι είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις  γι’ αυτόν.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 09:05