Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 14:15

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης διοίκησης, οι υπουργικές αναφορές και το Ξινό Νερό Αμυνταίου

Αναφέρουμε επιγραμματικά. Με  την αριθμ. 67/2019 απόφαση του ∆ιοικητικού Συμβουλίου της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ ∆ήμου Αμυνταίου, 


εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης αποκλειστικής αντιπροσωπείας, εμπορίας και διάθεσης των προϊόντων της με την εταιρεία ΙΩΣΗΦΙ∆ΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.

Επι της αποφάσεως του δημοτικής επιχείρησης το μέλος του ΔΣ Κωσταντίνος Θεοδωρίδης δημοτικος σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Αμυνταίου άσκησε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη διοίκηση για ακύρωση της
προαναφερόμενης απόφασης, την οποία και καταψήφισε. 

Επι της συγκεκριμένης απόφασης της δημοτικής επιχείρησης Ξινο νερο (στην οποια μεχρο τοτε ο δήμαρχος κ. Μπιτακης δεν ηταν μέλος της διοίκησης) με εγραφό του στην Αποκεντρωμένη ζήτησε έλεγχο νομμότητας της απόφασης. Η Αποκεντρωμένη παρουσιάζοντας το σκεπτικό της ακυρώνει την απόφαση που έλαβε η δημοτική επιχείρηση. 

Μετά απο αυτά ο δήμαρχος προχωρά σε αντικατάσταση όλων των μελών της πλειοψηφίας που είχαν οριστεί στο ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης και ο ίδιος ο κ. Μπιτάκης αναλαμβάνει πρόεδρος. 

Λίγες μέρες αργότερα στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Αμυνταίου ο επίσημος προσκεκλημένος υπουργός Ανάπτυξης κ. Αδωνις Γεωργιάδης δηλώνει απο βήματος με παρόντα τον δήμαρχο κ.Μπιτάκη αλλά και τον επιχειρηματία που ο επίσημος προσκεκλημένος δηλώνει οτι είναι φίλος του, τα παρακάτω όπως το κατέγραψε ο Σταύρος Γεωργούλας  απο το https://echoflorina.gr/

“Εγώ, κατά την προτροπή του φίλου μου Μάκη Ιωσηφίδη, έκανα και αγώνα από την Αθήνα για να βγεις Δήμαρχος. Να τα θυμόμαστε αυτά. Τηλεφωνήματα σε όσους ήξερα από το Αμύνταιο για να βγεις Δήμαρχος. Λοιπόν, να είναι καλά εκεί ο Μάκης που δεν με άφηνε ούτε να κοιμηθώ το βράδυ άμα μου ξέφευγε καμία ψήφος. Να τα ξέρουμε αυτά. Και μην αποθαρρύνεστε επειδή υπάρχουν και μερικοί αξιωματούχοι που έχουν παραμείνει από την παλαιά κατάσταση. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Και νομίζουν ότι είναι και υπεράνω κυβερνήσεων και μας γράφουνε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Θα καταλάβουν σε λίγο τι πρόκειται να γίνει! Διότι, όσοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω των εκλεγμένων κυβερνήσεων του ελληνικού λαού επειδή έτυχε να διοριστούν σε μία θέση και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, θα διαπιστώσουν πολύ γρήγορα ότι η δύναμη του ελληνικού λαού είναι ισχυρότερη των θέσεών τους. Και ο νοών νοείτω. Ξέρετε, εγώ είμαι καλός καλός, μέχρι να με πειράξεις. Αν με πειράξεις, ααα! Γιατί μερικοί νομίζουν, πήρα λέει τη θέση, δεν με κουνάει κανείς μέχρι το ΄22. Για να δούμε. Και μια άλλη μου τα έλεγε αυτά και ήταν χθες στο ΣτΕ. Άρα, για να την κλείσω την παρένθεση. Ανθρώπινα και πολιτισμένα, αν συνεννοούμαστε, Δήμαρχε, σε όλα τα θέματα, όλα πάνε καλά! Άμα αρχίζει ο καθένας μας να κάνει το μακρύ του και το κοντό του, εκεί χαλάμε τις καρδιές μας και γίνονται δύσκολα τα πράγματα…”

Κλείνοντας την ομιλία του, με σαφείς αναφορές για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ, είπε τα εξής: “Τώρα δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω, με τον Μάκη  με συνδέουν και δεσμοί φιλίας πολλών ετών, πριν ανέβει στο Αμύνταιο, την εποχή που ήταν κάτω στο Μαρούσι. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την υποστήριξη, για τις επενδύσεις που κάνει εδώ στο Αμύνταιο, για την πρόοδο που θα έχει το ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ. Υπάρχουν κάποιοι εκεί πέρα που θέλουν να μας τα χαλάσουν, Μάκη μου, αλλά δεν σηκώνω και πολλά εγώ σε αυτά τα θέματα. Το λέω, για να είμαστε όλοι καθαροί μεταξύ μας.

Η μικρή παράθεση γεγονότων με την απόφαση της Αποκεντρωμένης διοίκησης γίνεται χωρίς αξιολογικές η πολιτικές κρίσεις αν και θα έπρεπε. 

Οι αναγνώστες του vetonews,.gr έχουν ανεπτυγμένο κριτήριο και αντίληψη, ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 15:02