Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 11:46

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό του Κρόκου - Το παρασκήνιο της επίσκεψης

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα συνόδευε τον πρόεδρο της ΝΔ στην περιοδεία του στην Κοζάνη.  Η κυρία Μητσοτάκη φρόντισε να μείνει μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την περιοδεία του αρχηγού της ΝΔ.  

Το βράδυ του Σαββάτου μετά την ομιλία του προέδρου στα Γιαννιτσά  η αποστολή διανυκτέρευσε στο Νυμφαίο σ’ένα  από τα ωραιότερα ανακαινισμένα αρχοντικά που ανήκουν σε  γνωστή ιστορική οικογένεια ευεργετών του Νυμφαίου που τον περισσότερο χρόνο της βρίσκεται στο Λονδίνο. Το πρωί κι εν’οσο ο πρόεδρος βρισκόταν στην Σιάτιστα η Μαρέβα Μητσοτάκη με δύο φίλες της επισκέφθηκαν τον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews οι επισκέπτριες ζήτησαν απο τους υπεύθυνους του συνεταιρισαμού να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα σε ότι αφορά την παρουσία τους. Έμειναν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού περί την μια ώρα, παρακολούθησαν το ενημερωτικό βίντεο, ενώ στην συνέχεια ενημερώθηκαν για το μπαχαρικό και τις ιδιότητες του. Η κ. Μητσοτάκη ρωτούσε περισσότερο να μάθει για τις φαρμακευτικές ιδιότητες του φυτού και όπως λένε άνθρωποι που βρέθηκαν στην ξενάγησή της έδειξε ενθουσιασμένη που επιτέλους βρέθηκε στην καρδιά των εγκαταστάσεων  όπου επεξεργάζεται  ένα από τα ωραιότερα μπαχαρικά που και η ίδια χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα της.

Επίσης ρώτησε να μάθει σε ποιες χώρες του κόσμου εξάγεται ο κρόκος και εάν οι συνεταιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο στην Ελλάδα η το εξωτερικό.  Στο τέλος οι υπεύθυνοι του συνεταιρισμού προσέφεραν ως δώρο συσκευασίες κρόκου και ροφήματα με κρόκο που παράγονται στις εγκαταστάσεις του.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 11:53