Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 10:45

Πρωτοφανείς εκφράσεις- Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, Μ. Παπαδόπουλος δηλώνει οτι "ζούμε μια χούντα" και διατυπώνει την προτροπή "να μην ανεχόμαστε βουλευτές με φιλοσκοπιανή λογική"

του Σπύρου Κουταβα

«Ζούμε μια Χούντα», λέει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και πρώην βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος. Και συνεχίζει ακάθεκτος ο πρώην βουλευτής

που φιλοδοξεί να είναι κ νέου στα ψηφοδέλτια του κόμματος στον νομό, «δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο η Ελλάδα να ανέχεται μια φασιστική νοοτροπία». Ο πρώην υπουργός της ΝΔ έκανε τις παραπάνω πολιτικές διαπιστώσεις προσπαθώντας να εξηγήσει το φαινόμενο των συλλήψεων ατόμων που κολλούσαν αφίσες στην Κοζάνη, τα Γρεβενά και αλλού, με πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια που κολλούσαν αφίσες με πρόσωπα βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και που δεν είχαν συλληφθεί .

Ο πρώην υπουργός κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην ρητορική που εκπορεύεται από σκληρούς εθνικιστικούς κύκλους, ακόμη και από την Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να ανεχόμαστε βουλευτές με φιλοσκοπιανή λογική, να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο να ψηφίζουν τέτοιες συμφωνίες».  Το να χαρακτηρίζει  ένας πρώην κοινοβουλευτικός  και μάλιστα υφυπουργός, βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου ως φιλοσκοπιανούς, με την προτροπή ότι δεν μπορεί να τους ανεχόμαστε να έχουν τέτοια συμπεριφορά, επειδή ασκούν το δικαίωμα που επιτάσσει το Σύνταγμα και η κοινοβουλευτική τους συνείδηση, θυμίζει άλλες πολύ σκοτεινές εποχές όπου η χώρα και οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν ματώσει, αλλά ευτυχώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. 

Ο συγκεκριμένος πολιτικός από την πλατεία Συντάγματος στην διάρκεια του συλλαλητηρίου και των συμπλοκών ακροδεξιών με κοντάρια που προσπαθούσαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ πάνω από το μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη, έγραφε ότι  «ο Αριστερός Φασισμός δεν θα περάσει» και ότι "μια  ειρηνική διαδήλωση διαλύθηκε από εγκάθετους αλήτες με την αισχρή συμπεριφορά της κυβέρνησης διαμέσου μερίδας της αστυνομίας".

Για την ιστορία και μόνο να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ήταν ανάμεσα στους έξι βουλευτές της ΝΔ που το 2000 -μόλις αποχώρησε ο Κώστας Καραμανλής από την Φλώρινα και τις Πρέσπες - παραβρέθηκε στο εμφυλιοπολεμικό μνημόσυνο στο Βίτσι όπου τον πρώτο λόγο είχαν οι διλοχίες της Χρυσής Αυγής που έκαναν παρελάσεις πέριξ του μνημείου.   

Η δήλωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Ζούμε τις τελευταίες ημέρες μια τραγική ιστορία, όπου βλέπουμε να γίνονται συλλήψεις για αφίσες με πρόσωπα που έχουν κυκλοφορήσει,  κάτι δεν το είδα να γίνεται τα προηγούμενα χρόνια όταν κυκλοφορούσαν αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Προσπαθούν να εμπλέξουν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που δήθεν συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία δήλωσαν ότι δεν ισχύει αυτό

Ζούμε μια χούντα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο η Ελλάδα να ανέχονται μια φασιστική νοοτροπία

Όπως δεν μπορούμε να ανεχόμαστε βουλευτές με φιλοσκοπιανή λογική, να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, να ψηφίζουν τέτοιες συμφωνίες,  όπου η υπογραφή του κ Τσίπρα -είναι αληθινή,  η υπογραφή δεν έγινε μονή της έγινε με την συναίνεση δίνοντας του το στυλό να υπορράψει ο κ Καμένος, δεν είναι απόψεις είναι γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην ιστορία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 13:27