Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 17:11

Η προβολή της "φακής"

Η δέσμη φωτογραφιών  εχει δημοσιευτεί στα κοινωνικά δίκτυα απο την δημοσιογράφο Κατερίνα  Μαρκοπούλου Η δέσμη φωτογραφιών εχει δημοσιευτεί στα κοινωνικά δίκτυα απο την δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρκοπούλου

Χωρίς πλάκα, τηρουμένων των αναλογιών ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Παπαϊορδανίδης είναι το πρόσωπο που έχει καταλάβει το μεγαλύτερο τηλεοπτικό χρόνο προβολής στην τηλεόραση ταυ περιφερειάρχη.  

Έχει εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων σε διάφορες εκπομπές, είτε μόνος του είτε με συντροφιά από  "φίλια" πρόσωπα του περιβάλλοντος της περιφερειακής αρχής. Ανέλαβε μάλιστα μετά από πρόσκληση  να συμμετάσχει στο πάνελ που συζητήθηκε η   «γνωστή» ηλεκτρονική δημοσκόπηση από το φβ για τον περιφερειάρχη.  Χάνει σε εμφανίσεις μόνο από τις παρουσίες των συμβούλων της περιφερειακής "φρουράς" του Θόδωρου..., κατανοητό.

Ενώ την ιδια στιγμή αντιπεριφερειάρχες που χειρίζονται σημαντικά θέματα η περιφερειακοί σύμβουλοι της Ανατροπής που θα ζητήσουν αύριο την ψήφο των πολιτών δεν έχουν περάσει ούτε έξω απο την πόρτα του καναλιού. 

Το ρεπορτάζ που διαφημίζεται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα για τον Γιαννη Παπαϊορδανίδη,  αφορά την καλλιέργεια της φακής στον Βαθύλακκο  με τους κανόνες της συμβολαιακής Γεωργίας που εφαρμόζει ο εν λόγω επιχειρηματίας  Εάν υποψιαστώ ότι ο δημιουργός της ενδιαφέρουσας ιδέας, θελήσει να παρουσιάσει μια πιο σφαιρική εικόνα της συμβολαιακης γεωργίας που εφαρμόζει ο Παπαϊορδανίδης και με τα άλλα προϊόντα της επιχείρησης  σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, νομίζω ότι θα φτάσουμε ακριβώς... στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου!. 

ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 17:54