Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 17:02

Oι χαμένες ευαισθησίες της πολιτικής Οικολογίας

O Ιωάννης Τσιρώνης είναι Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, είναι ο συντάκτης του νομοθετήματος πού δόθηκε για διαβούλευση και που αφορά την διαχείριση των ζών συντροφιάς.

Το πόνημα του συγκεκριμένου υπουργού γνώρισε σφοδρές αντιδράσεις από τις ζωοφιλικές οργανώσεις αλλά και από τα εντός μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι άδικα βέβαια. Πριν από λίγο η κυβέρνηση, αντιλαμβανόμενη το μέγεθος των αντιδράσεων, δια του επικεφαλής υπουργού Ευάγγελου Αποστόλου, ανακοινώνει την απόσυρση του νομοσχεδίου και την συγγραφή ενός καινούργιου νομοθετήματος. Ο καθ’ύλην αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός που οι επιλογές του αποδοκιμάσθηκαν τόσο κραυγαλέα όχι μόνο από τους φορείς αλλά και από την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει αντί να παραιτηθεί από ντροπή παραμένει στην υπουργική του καρέκλα θεωρώντας ότι έχει ακόμη να «προσφέρει» στην «οικολογία» και τον τόπο. Πόσο γλυκιά τελικά είναι η καρέκλα της εξουσίας. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 17:06