Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 12:46

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Συνδικαλιστική "σιγή ιχθύος'' στο ΛΚΔΜ

Στις 11 Οκτωβρίου γράψαμε για την απευθείας ανάθεση ύψους 5 εκ € της ΔΕΗ, σε δύο τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής, για εργασίες στις κατολισθήσεις του ορυχείου Αμυνταίου. Τα 5 εκ ε δεν είναι και ασήμαντο ποσό

για να δίδεται απευθείας σε δύο τοπικούς επιχειρηματίες και προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την κινήσεις αναδιάταξης του επιχειρηματικού χάρτη από πλευράς της κυβέρνησης και των πολιτικών παραγόντων που εμφανίζονται ως "κουμανταδόροι" στα τεκμενόμενα της περιοχής.

 Εκτός από τον επιχειρηματία που ενοχλήθηκε από το δημοσίευμά μας και μας έστειλε επιστολή την οποία δημοσιεύσαμε, ουδείς άλλος από τους συνήθεις φωνασκούντες στο τοπικό βασίλειο του λιγνιτικού κέντρου δείχνει σημάδια ανησυχίας. Όχι φυσικά για την τάδε η δείνα εταιρία που ανέλαβε την δουλειά, αλλά για το γεγονός της ίδιας της ανάθεσης και εάν θα μπορούσε να δοθεί με διαδικασία πρόχειρου διαγωνισμού. Τα 5 εκ € σε απευθείας επιχειρηματικές τσέπες με το πρόσχημα του κατεπείγοντος, φαίνεται ότι δεν αξιολογείται ως ένα μείζονα θέματα για τους τοπικούς συνδικαλιστές Τα γνωστά μεγάλα σωματεία που κυριαρχούν στην περιοχή και οι δεξιοπασοκοαριστεροί συνδικαλιστές τους που φωνάζουν και πολλές φορές δημιουργούν φασαρία και θόρυβο σε ξένο «αχυρώνα», τηρούν σιγή ιχθύος, πιστεύοντας ότι περνούν απαρατήρητοι. Ενώ οι άλλοι, οι συνδικαλιστές της «αντικαπιταλιστικής αριστεράς» οι «ασυμβίβαστοι  ανατροπείς» του «γλυκέως ύδατος» έχουν ακόμη περισσότερο από τους πρώτους καταπιεί την γλώσσα τους.

"Μπόρα είναι και θα περάσει" μονολογούν αμφότεροι μεταξύ τους, στο μεταξύ βγάζουν πύρινα παραταξιακά δελτία τύπου για δήθεν διώξεις εργαζομένων από την διοίκηση της ΔΕΗ , η περιμένουν ένα εργατικό ατύχημα για να εκτονώσουν σε τριακόσιες λέξεις της ανακοίνωσης, τον επαναστατικό τους οίστρο. Παρεμπιπτόντως, ενώ οι «αντικαπιταλιστές ανατροπείς» που κάνουν γάργαρα τα 5 εκ € απευθείας ανάθεση (δεν είναι στραγάλια), δεν διστάζουν να αντιπαρατάξουν τα στήθη τους και να ορθώσουν το ανάστημά τους στον "υποβολέα καπιταλιστών" (οπως τον προσδιορίζουν) συνάδελφο Πάσχο Μανδραβέλη – φώναζαν συνθήματα με πανό επί δεκάλεπτο για την αφεντιά του πριν από λίγο καιρό σε εκδήλωση στην Κοζάνη ,  η στους δημοσιογράφους  -Πλιατσος -Κουταβας -Πιτσιαβας -ως υποστηρικτές των μνημονίων, των δανειστών και των  αγορών!.

«Μπόρα» είναι θα περάσει…..

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 09:14