Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 20:42

Εθιμοτυπική "βόλτα" σε κυβερνητικά κτίρια και υπηρεσίες για Μαρία Καρυπίδου και Ηλία Κάτανα

Με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Δεν πρόλαβε να αναλάβει τα «καθήκοντά» της ως εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής προστασίας

η κ. Μαρία Καρυπίδου και μαζί με τον προκάτοχό της που τώρα πια θα συνυπογράφει τα χρηματικά εντάλματα των εξόδων της ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, πήγε ταξίδι στην Αθήνα στα γραφεία της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας και της ΔΕΗ. Το γραφεί τύπου  ομιλεί για "σημαντικές επαφές" της κυρίας εντεταλμένου, πλην όμως διευκρινίζει ότι αυτές έγιναν στα πλαίσια των "εθιμοτυπικών επισκέψεων της". "Πιάσε το αυγό και κούρευτο" πού λέει ο λαός.

Ας είναι καλά οι σκληρά φορολογούμενοι επαγγελματίες και πολίτες που προσφέρουν από τον ιδρώτα των φόρων τους, τις ευκαιρίες «αυτοδιοικητικής ζωής» εις το κλεινόν άστυ για την κ. Καρυπίδου και την υπόλοιπη συντροφιά τής Περιφέρειας που έχουν ανεβάσει με τα ταξίδια τους την μπάνκα των μετακινήσεων και εξόδων στα ύψη.  

Σ. Κουταβας

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικών επισκέψεων η Μαρία Καρυπίδου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Μετεγκαταστάσεων – Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την ΔΕΗ.

Η κ. Καρυπίδου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, όπου τέθηκαν θέματα που αφορούν την κοινωνική ευθύνη της ΔΕΗ στην περιοχή και το ζήτημα των προς μετεγκατάσταση οικισμών.

Στη συνέχεια παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, με αντικείμενο συζήτησης τις νέες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 21:29