Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 09:21

Η παρουσία του Ν. Κοτζιά και ο Θόδωρος Καρυπίδης

Με αφορμή την παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του υφυπουργού Νίκου Τοσκα στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα όπου θα παραβρεθούν στα εγκαίνια τής Σχολής Πυροσβεστών

και ο πρώτος θα μιλήσει το βράδυ της ιδίας ημέρας στην Κοζάνη ορισμένοι κατηγορούν τον περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη ότι «έδεσε το άρμα του» και «δεν ξεχωρίζει πια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Το να κατηγορείται ένας περιφερειάρχης γιατί κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων – υπουργών, στα εγκαίνια ενός έργου της περιφέρειάς του είναι φτηνό έως πολύ κακό. Ποιος περιφερειάρχης της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ η οποιουδήποτε άλλου κόμματος δεν θα επιθυμούσε την συμβολική παρουσία κάποιου υπουργού σε τέτοια εκδήλωση; Μήπως δεν έγινε στο βραχύ και μακρύ παρελθόν; Πολλές φορές και μάλιστα τότε πιστωνόταν στα θετικά του τοπικού παράγοντα ότι έφερε το "νούμερο τρία" του ΠΑΣΟΚ η της ΝΔ.  

 Ας είμαστε ψύχραιμοι, είναι επιτυχία του περιφερειάρχη που εξασφάλισε τέτοιο υψηλόβαθμο υπουργό στα εγκαίνια έργου της περιφέρειας και δείχνει ότι ο Θ. ΚΑΡΥΠΊΔΗΣ ανεξάρτητα από τα προβλήματα «βουνό»στο εσωτερικό του  και τις δια γυμνού οφθαλμού ανεπάρκειες της θητείας του, έχει μεγάλη εκτίμηση στους πολιτικούς κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

 Υπάρχει πληθώρα γεγονότων, παραλείψεων και «είπα - ξείπα», ψεμάτων κλπ όπου  κάποιος θα μπορούσε να ασκήσει επιθετική η δημιουργική αντιπολίτευση στο Περιφερειάρχη και όχι φυσικά για την παρουσία του Κοτζιά στην περιοχή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 09:27