Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 19:22

O κύριος Εκτελεστικός Γραμματέας

Στην σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου που έγινε νωρίς το μεσημέρι στο κτίριο της παλιάς Νομαρχίας Κοζάνης υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη,

μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας που «ελαίω» Καρυπίδη απολαμβάνει την σημαντική αυτή θέση. Συνήθως τις θέσεις αυτές τις καταλαμβάνουν άνθρωποι που έχουν δηλώσει «πίστη κα υποταγή» στο πρόσωπο που υπηρετεί το θεσμό και έχουν ατύπως συμφωνήσει έναντι φυσικά της έμμισθης και διόλου ευκαταφρόνητης αμοιβής να υπηρετούν και να στηρίζουν με κάθε μέσο τα  έργα και τις ημέρες του προσώπου που υπηρετεί το θεσμό.

Προς έκπληξη των δημοσιογράφων, των παριστάμενων συμβουλών και άλλων που παρακολουθούσαν την σημερινή σύσκεψη, ο κ Εκτελεστικός Γραμματέας με ύφος «ντεκλαρέ» έθεσε όρο στον περιφερειάρχη ότι, «εάν ο Τσίπρας δεν έχει υπογράψει το προεδρικό διάταγμα του ειδικού τιμολογίου της ΔΕΗ να μην υπάρξει αναπτυξιακό συνέδριο στο οποίο αναμένεται να προσέλθει ο πρωθυπουργός». Προσπερνώ το γεγονός οτι η τοποθέτησή του ήταν μακροσκελέστατη.

Πριν από δεκαπέντε ημέρες ο ίδιος είχε έναν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό  με τον συνήθως ευγενή δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, για θέση που ο τελευταίος διατύπωσε με αφορμή το θέμα της πώλησης της ΔΕΗ. Μάλιστα ο δήμαρχος σε κατάσταση έξω φρενών, ζήτησε από τον αμήχανο περιφερειάρχη να τον «μαζέψει» ο λεκτικός όρος του γράφοντος. Είναι γνωστό ότι ο κ. Εκτελεστικός γραμματέας έχει διαπληκτιστεί με αρκετούς περιφερειακούς συμβούλους, δεν διατηρεί καλές σχέσεις με πολλούς εξ αυτών ούτε με κάποιους από τους αντιπεριφερειάρχες και διαρροές της περιφέρειας μιλούν για κακή σχέση του ιδίου ακόμη και με τον περιφερειάρχη. Εκτός από το «καλά ξεμπερδέματα» στον Θόδωρο,  το ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο συμμετέχει ο κ. Εκτελεστικός, σε ένα συντονιστικό για την «μη πώληση της ΔΕΗ» στο οποίο εκ της συστάσεώς του τα μέλη του εκπροσωπούν την κοινωνία. Όπως δήμαρχοι, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο, αντιπεριφερειάρχες εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων  της πόλης, συνδικαλιστές της ΔΕΗ και οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων "ετών πενήντα" της ΔΕΗ στην Π.Ε Κοζάνης.

Ο κ. Παντελής Αργυριάδης ποιόν αλήθεια εκπροσωπεί;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2017 09:44