Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 19:38

"Οχι" του Πάνου Ρήγα στο αίτημα Γιαννακίδη για ίδρυση αυτόνομης ΥΠΕ στην Δυτική Μακεδονία

Εάν και δεν είναι αρμοδιότητα του γραμματέα του Σύριζα Πάνου Ρήγα, όμως η κατηγορηματική του άρνηση στο αίτημα του αντιπεριφερειάρχης Yγείας Σταύρου Γιαννακίδη, στην δημιουργία Υγειονομικής περιφέρειας με έδρα την Δυτική Μακεδονία, είναι ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης στο τομέα αυτό.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας κατά την διάρκεια της ενημερωτικής σύσκεψης - παρουσία του Πάνου Ρήγα - που έγινε στο γραφείο του διοικητή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Μαματσειο Μποδοσάκειο Γιώργου Χιωτίδη, έθεσε μετ’επιτάσεως το θέμα ίδρυσης αυτόνομης Υγειονομικής περιφέρειας υποστηρίζοντας ότι θα λύσει πολύ σημαντικά προβλήματα των νοσοκομείων της περιοχής.

Η κατηγορηματική άρνηση του υπουργού και το θέμα της ανταγωνιστικής συμπεριφοράς της περιφερειακής αρχής (βλέπε Γιαννακίδης- Καρυπίδης) με την ηγεσία της 3ης ΥΠΕ που έθεσε ο παριστάμενος βουλευτής Γιώργος Ντζιμάνης προσγείωσαν ανώμαλα τον Σταυρο Γιαννακιδη ενώπιον των συμμετεχόντων της σύσκεψης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την απορία του για το φαινόμενα ανταγωνισμού που επιδεικνύει η περιφερειακή αρχή έναντι της διοίκησης της 3ης ΥΠΕ όταν η τελευταία υλοποιεί τις κατευθύνσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 20:18