Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 07:14

ΒΑΛΕ - ΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - Η ΑΚΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Με την μανία που έχει πιάσει ορισμένους κομματικούς να ανεβάζουν και να κατεβάζουν φωτογραφίες στο κτήριο της περιφέρειας δεν ξέρω εάν είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε την φωτογραφία του πρωθυπουργού στην αίθουσα συνεντεύξεων – συσκέψεων του γενικού γραμματέα της περιφέρειας.

Δεν θα εκπλαγώ εάν απο τον επόμενο ένοικο της Περιφέρειας δω βουκολικές φωτογραφίες, αντίστοιχες με εκείνες που κοσμούν το κτίριο και τους διαδρόμους της νομαρχίας.
.............................................................................................................................  
Τα χθεσινά σχόλια της στήλης ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την αμφιλεγόμενη μετεγκατάσταση της Ακρινής φαίνεται ότι δυσαρέστησαν αρκετούς. Όσοι διαμαρτύρονται δεν έχουν να ρωτήσουν τους αυτοδιοικητικούς της ΤΕΔΚ άλλων δήμων ακόμη και παλιότερους δημάρχους της περιοχής Ελλησπόντου που ταξίδεψαν στην Ουγγαρία την Τσεχία ακόμη και την Γερμανία παλιότερα. Εκεί είδαν περιπτώσεις χωριών που βρίσκονταν μια ανάσα από τις δραστηριότητες της εκεί εταιρίας Ηλεκτρισμού.
Ας μιλήσουν οι ''σιωπούντες'' αυτοδιοικητικοί για τις περιβαλλοντικές εκδρομές. Κινδυνεύει να γίνει ένοχο μυστικό. Είπαμε οι εκλογές τελείωσαν, δεν κινδυνεύουν να τους μαυρίσουν στην κάλπη όσο για τις επόμενες; υπάρχει χρόνος.
............................................................................................................................

Σήμερα ορκίζεται ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης. Και τίποτα να μην κάνει κατά την διάρκεια της θητείας του ο Γ. Δακής θα μείνει στην ιστορία του θεσμού ως ο πρώτος αιρετός.
Για τους επόμενους δεν ξέρω τι θα γράφει. 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 10:40