Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 07:10

Η ''ΠΡΟΒΑ'' ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ; - Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

 

altΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαζεύτηκαν στο Μακεδονία Παλλάς –όχι της Θεσσαλονίκης – αλλά εδώ στα Κοίλα Κοζάνης για τα επινίκια. Ο Λ. Μαλούτας μίλησε στους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της «Ενότητας». Ήταν όλοι εκεί από τις «πρωτοκλασάτες» που βρέθηκαν στην κορυφή, μέχρι όσους κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις. Ο Λ. Μαλούτας ευγενής όπως πάντα, μίλησε με τον καθένα προσωπικά και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους. Μάλιστα σημείωσε ότι από την προσπάθεια του συνδυασμού στην νέα Καλλικράτεια εποχή για τον Δήμο δεν περισσεύει κανείς. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να κατευνάσει τις ουκ ολίγες ''εντάσεις'' ..

που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο, με ονόματα βαριά που μόλις κατάφεραν να εκλεγούν και με άλλους που έμειναν απέξω από τον χορό.
Είναι γνωστό ότι οι ελεγχόμενες σταυροδοσίες -κάποιους τους οδήγησαν ψηλά, κάποιους άλλους μετά την αποχώρηση Κουκουλόπουλου τους κόντυνουν και σε ορισμένους άλλους «καινούργιους» αλλά με βαρύ βιογραφικό, τους έκαναν να λαχταρήσουν - χρεώνονται από πολλούς στο «σύστημα» που ακούει στο ονόματα ΔΕΥΑΚ. Επιπλέον φαίνεται ότι ο Λάζαρος πήρε το μήνυμα, ότι μετά την αποχώρηση του Πάρι «είμαστε εδώ και τώρα θα πρέπει να μας συνυπολογίζεις». Συνιστώ υπομονή, γιατί το πράγμα θα δείξει με τα ονόματα των αντιδημάρχων και το όποιο αναλογικό μοίρασμα της τράπουλας στις δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς του δήμου.

 ....................................................................................
 
Ο Ν. Φωτόπουλος μιλώντας στο Veto91fm τους τα έψαλε κανονικά. «Δεν μπορούν οι βουλευτές της Κοζάνης την ώρα που απειλείται η παρουσία της ΔΕΗ στην περιοχή, αυτοί να λειτουργούν στο παρασκήνιο να κρύβονται και να αποφεύγουν να τοποθετούνται δημόσια για ένα θέμα που πλήττει την περιοχή που εκλέγονται».
Τους είπε κι άλλα όπως ότι «οφείλουν να τιμήσουν την ψήφο των πολιτών του νομού που πολλοί εξ αυτών είναι εργαζόμενοι της επιχείρησης». Για να δούμε, θα προθυμοποιηθεί κάποιος να σηκώσει το γάντι ή θα κάνουν ότι δεν άκουσαν η ότι δεν διάβασαν;
Βέβαια η δουλειά των βουλευτών δεν είναι να συμφωνούν με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, ούτε να υιοθετούν τον πολιτικό τους λόγο. Καθήκον  των βουλευτών είναι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών της περιοχής τους. Εάν κάποιοι βουλευτές πολιτεύονται με πρακτικές του στυλ «στρίβειν δια του αρραβώνος» η ότι «η σιωπή είναι χρυσός» και νομίζουν ότι από αυτήν την μεγάλη περιπέτεια της περιοχής θα την περάσουν μόνο με μερικές γρατζουνιές εξαπατώνται οικτρά.
 ........................................................................................
Κατά τα αλλά ο Γ. Δακής πραγματοποίησε σύντομη επίσκεψη στην Περιφέρεια. Επιθεώρησε τον όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του γενικού γραμματέα αλλά δεν ξέρω εάν έδωσε εντολή για διευθετήσεις οικοδομικού χαρακτήρα προκειμένου να χωρέσουν οι τωρινοί και μελλοντικοί συνεργάτες του που θα τον ακολουθούσουν στο ‘Ορος της ΖΕΠ. Κακεντρεχής σύμβουλος της πλειοψηφίας σχολίαζε ότι «ξεκίνησαν από τώρα οι πρόβες για την τελετή παράδοσης – παραλαβής».     
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 10:38