Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 06:59

Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΚΑΙ Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ;

 alt                                                Την Π. Βρυζίδου στην Εορδαία δείχνει να μην την κρατά τίποτα!!. Με 40% από την πρώτη Κυριακή, ατενίζει με πραγματική αισιοδοξία έως και σιγουριά το δεύτερο γύρο. Στο στρατόπεδο Λωτίδη τό'ριξαν στις βαθιές σκέψεις του στύλ: Μήπως να έμενα καλύτερα στον Ερυθρό Σταυρό;

Την ιδια ωρα ο Γ. Τσιούμαρης το «φυσά και δεν κρυώνει» με τίποτα!!. Πάντως θα έχουν ενδιαφέρον οι πολιτικές αναλύσεις των δυο βουλευτών της ΝΔ Γ. Κασαπίδη και Μ. Παπαδόπουλου. Ο μεν πρώτος στήριξε την υποψηφιότητα του Γ.Τσιούμαρη ,που για πρώτη φορά πήρε το χρίσμα από την ΝΔ και έμεινε εκτός και ο δεύτερος την υποψηφιότητα της Π. Βρυζίδου, που κατέβηκε ως αντάρτης απέναντι στον υποψήφιο της ΝΔ.
Πάντως ο ''κουρέας της Σεβίλλης''  μίλησε. Πρόκειται για exit poll που γίνεται στην πόλη της Πτολεμαϊδας. Η κάλπη που έστησε διπλά από τον κουρευτικό του πάγκο έβγαλε Βρυζίδου. Παντως διαψεύδω κατηγορηματικά ότι ο Τσιούμαρης και Λωτίδης είναι ''θαμώνες'' του κουρείου. 

Στο στρατηγείο του Λ. Μαλούτα τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Να χαρώ η να βάλω τις φωνές; Κάπως έτσι αισθάνονται δεκάδες φίλοι του δημάρχου που περίμεναν κάτι περισσότερο από την κάλπη που θα τους έδινε έναν πιο ''ούριο'' άνεμο για το δεύτερο γύρο.

Στο στρατόπεδο Παπαϊορδανίδη τον τόνο ευτυχώς τον έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που με τον Π. Κουκουλοπουλο εξ αριστερών και τον Ρ. Αλεξανδρή εκ δεξιών δήλωσε περιχαρής στους δημοσιογράφους ότι ''όλα τα ενδεχόμενα είναι είναι όχι μόνο ανοικτά αλλά και προσιτά για τον ίδιο και τον συνδυασμό του''.
Παρεμπιπτόντως πολλοί μου έλεγαν ότι, ήταν όλη μέρα μ’ένα τηλέφωνο στο χέρι προκειμένου να μάθουν από γνωστούς και φίλους η κάποιο βουλευτικό γραφείο, ποιά πρόσωπα από την Κοζάνη είναι στο ψηφοδέλτιο Παπαϊορδανίδη για να τα σταυρώσουν. Αυτά προς «γνώσιν και συμμόρφωση» εκείνων που θα στοιχειοθετήσουν το ψηφοδέλτιο, στις επόμενες εκλογές.

Επί του πιεστηρίου. Η δεύτερη έδρα που χάρηκε για μόλις τρεις ώρες ο Λ. Ιωαννίδης άλλαξε χέρια και τώρα είναι σειρά του Μητσιάκου να χαμογελάσουν και τα μουστάκια του.

Στο στρατηγείο του Δακή στην νομαρχία δεν ξέρουν τι να κάνουν. Να βάλουν τις φωνές από την χαρά τους η από τα νεύρα τους; Φαίνεται ότι  περίμεναν κάτι περισσότερο από την κάλπη ώστε ο επόμενος γύρος να είναι πεντακάθαρος από τυχόν δυσκολιες.και παράξενα ''μαθηματικά αινίγματα'', αριθμητικής ανάλυσης.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 14:13