Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Μαϊος 2010 13:00

ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 5Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΜε τη συμμετοχή είκοσι έξι εκθετών ανοίγει αύριο τις πύλες της η 5η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.
Έμποροι και παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή θα παρουσιάσουν μοναδικά λουλούδια και χρήσιμα είδη κήπου ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Ν. Κοζάνης, με έργα πολλών ντόπιων καλλιτεχνών. Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν στις 19.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης Χρήστο Σάββα «ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά ποικιλία διαφόρων λουλουδιών και καλλωπιστικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δενδρύλλια οπωροφόρα και καλλωπιστικά, έπιπλα εξωτερικού χώρου διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα εξωτερικού χώρου, εργαλεία και μηχανήματα κηποτεχνίας κ.α. και να ενημερωθεί για υπηρεσίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων».

Στον εσωτερικό χώρο, ο επισκέπτης θα μπορέσει να θαυμάσει πίνακες ζωγραφικής, αγιογραφίες, κατασκευές από γυαλί, χειροποίητα κοσμήματα από κλασικά και πρωτότυπα υλικά (π.χ. μαλλί, κ.α.), καθώς και έργα παιδιών.

Ο πρόεδρος Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης Παναγιώτης Αποστολίδης, αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική συγκυρία και στην σπουδαιότητα παρόμοιων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Μάλιστα ανέφερε πως κατά την διάρκεια της έκθεσης και με αφορμή την Έκθεση Γούνας στην Καστοριά, θα επισκεφθεί την περιοχή και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των τροφίμων, των μεταλλικών κατασκευών και της γούνας.

Η 5η Ανθοκομική Έκθεση στα Κοίλα θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 17.30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ έως την Παρασκευή και από τις 10.30 το πρωί μέχρι το βράδυ το Σαββατοκύριακο, με ελεύθερη είσοδο.

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Μαϊος 2010 14:21