Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Μαϊος 2010 13:19

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

altΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ μετά την «εξαφάνιση» 17.000 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απομακρυνθεί από τα καθήκοντά τους οι δύο ταμίες της υπηρεσίας, καθώς σύμφωνα με τον νόμο εάν μέσα σε 48 ώρες από την εξαφάνιση των χρημάτων δεν επιστραφούν τα χρήματα,  η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη  να προβεί σε αυτήν την διαδικασία. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συνεδριάσει  εκ νέου η επιτροπή η οποία θα αποτελείτε από τρεις εκπροσώπους του ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ από την Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Μέχρι αυτή την στιγμή έχει δώσει κατάθεση η μία εκ των δύο ταμείων και τρεις άλλοι υπάλληλοι της υπηρεσίας και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να καταθέσουν και άλλοι τρεις. Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη στην συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι ολοκληρωμένο και το πόρισμα των ερευνών που διεξάγει  η αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις εξελίξεις αυτές τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου έχει μόνο η οικονομική διαχειρίστρια του ταμείου και ακόμα ένα κλειδί βρίσκεται σε τραπεζική θυρίδα. Σήμερα πάντως το ταμείο του Ασφαλιστικού κατακλίστηκε από μεγάλο αριθμό εργαζομένων και συνταξιούχων καθώς τις προηγούμενες μέρες το ταμείο δεν είχε την δυνατότητα να εξυπηρετήσει. Περισσότερες εξελίξεις και πληροφορίες θα έχουμε σίγουρα μετά την συνεδρίαση της επιτροπής την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Σ.Φ.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Μαϊος 2010 13:25