Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 14:26

ΤΟ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 26Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το φορέα διαχείρισης του «Εκθεσιακού   Κέντρου Κοζάνης» ξεκίνησε ήδη τις εργασίες για τη διοργάνωση της 26ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας που θα λάβει χώρα από 24 ως 29 Σεπτεμβρίου 2010, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου του Νομού μας. Η ετήσια αυτή Έκθεση, που εφέτος συμπληρώνει 26 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας και παρουσίας, ως το μεγαλύτερο οικονομικό- εμπορικό γεγονός, στην ευρύτερη περιοχή, είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες Γενικές Περιφερειακές Εκθέσεις στον Ελλαδικό χώρο.

Εφέτος, για άλλη μια χρονιά, φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο του επιχειρηματικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού της περιοχής μας, όσο και των επισκεπτών από άλλα σημεία της Χώρας, καθώς και των γειτονικών Βαλκανικών περιοχών. 
Η αποδειγμένη διοργανωτική εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία σχετικά με τα εκθεσιακά γεγονότα τόσο του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης, όσο και του φορέα διαχείρισης του Εκθεσιακού Κέντρου, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και την επιτυχία της διοργάνωσης.
Η 26η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θα δώσει και φέτος, κατά κύριο λόγο, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να τα κάνουν γνωστά στο καταναλωτικό κοινό, να προωθήσουν εμπορικές συνεργασίες με παλαιούς και νέους πελάτες, να κλείσουν νέες συμφωνίες και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.
Κάθε χρόνο στην έκθεση είναι αισθητή και η Επιμελητηριακή παρουσία με τη συμμετοχή Επιμελητηρίων και επιχειρήσεων μελών τους από διάφορους Νομούς της Χώρας μας.
Η συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης, ωστόσο, που αποτελούν την ψυχή και την καρδιά της μεγαλύτερης εκθεσιακής διοργάνωσης της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενισχύει τη δυναμική της έκθεσης και συμβάλλει στην καθιέρωση της ως μια αναμφισβήτητης επιτυχίας εκθεσιακή διοργάνωση πανελλαδικά.

 Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός της περιοχής μας με τη βεβαιότητα ότι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την βαθιά ύφεση που διέρχεται η Οικονομία του τόπου μας, θα πετύχουν για άλλη μια φορά να αποδείξουν ότι η περιοχή μας διατηρεί ακμαία την παραγωγική και εμπορική της δραστηριότητα, αντιτάσσεται με επιμονή και τόλμη στην περιθωριοποίηση και τον μαρασμό, διατηρεί «ζωντανό» το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών, αξιοποιεί τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της, ενημερώνεται και εκσυγχρονίζεται με σκοπό να προβάλλει και προωθήσει τα προϊόντα της σε μεγαλύτερες αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου από κοινού με αυτή του Εκθεσιακού Κέντρου του Νομού μας έχει θέσει τις βάσεις, τα θεμέλια, για τη διοργάνωση για άλλη μια φορά μιας άρτιας εμποροβιοτεχνικής και επαγγελματικής Έκθεσης που θα βοηθήσει να προβληθούν οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους όρους, τον κανονισμό και την αίτηση συμμετοχής οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου στα τηλ. 24610-45977, 45978 και 45982, αλλά και στην διεύθυνση του Επιμελητηρίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 24610 41693.

Καλούνται τα μέλη να εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην 26η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που αποτελεί αναπτυξιακή προσπάθεια όχι μόνο για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την τόνωση της ψυχολογίας της αγοράς που στις μέρες μας αποτελεί ένα στοίχημα που όλοι μαζί πρέπει να κερδίσουμε.

Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Κοζάνης
Χρήστος Σάββας
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 14:38