Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 16:45

Το Facebook κατέβασε βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. "Επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση" ισχυρίζονται στην Κουμουνδούρου

Αίσθηση και σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η ενέργεια του Facebook να κατεβάσει βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο με τίτλο «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» νέοι και νέες μιλούσαν για το στεγαστικό πρόβλημα, τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά 

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Facebook, καθώς τονίζει ότι «το καθεστώς Μητσοτάκη απαγορεύει την κριτική».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «θέλησε να πει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την διαφθορά, την εξαπάτηση, την ακρίβεια και συνολικά για τη ληστεία που συμβαίνει στην χώρα. Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απεχθάνεται την κριτική και την αποκλείει με κάθε τρόπο».

«Το "επίμαχο", βίντεο που κατάφερε σε λίγη ώρα να συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της Οργάνωσης στο Facebook, όπως φαίνεται, ενόχλησε τους "ρυθμιστές" της πλατφόρμας στα γραφεία γνωστής εταιρείας στην Οδό Πειραιώς, η οποία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να λογοκριθεί χωρίς κάποια πρότερη ειδοποίηση.

Το επίμαχο βίντεο 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 16:51