Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:08

Τον απέκλεισαν από παντού και... φτιάχνει τα δικά του social media

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την ίδρυση δικού του τόπου κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία "Truth Social" κηρύσσοντας την...

αντεπίθεσή του απέναντι στα μέσα της τυρραννίας.

Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αποκλεισμένος από Twitter, Facebook και Youtube, αφού κατηγορήθηκε για υποκίνηση βίας με αφορμή τα αίσχη από την επίθεση στο Καπιτώλιο. 

«Δημιούργησα τον Truth Social και τον όμιλο Trump Media and Technology για να αντισταθούμε στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος, διευκρινίζοντας ότι ο νέος ιστότοπος θα λειτουργήσει εντός 2022. Εξέφρασε την πρόθεσή του η εταιρεία που θα διαχειρίζεται τον όμιλο να εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, μολαταύτα ο αγαπημένος σας αμερικανός πρόεδρος φιμώνεται. Αυτό είναι απαράδεκτο», εξήγησε ο μεγιστάνας των ακινήτων, προσθέτοντας ότι σκοπός του νέου ιστότοπου θα είναι να «δώσει φωνή» σε «όλους».

Η εφαρμογή για την πρόσβαση στον ιστότοπο είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο App Store της Apple και η πιλοτική («beta») λειτουργία της θα αρχίσει για προσκεκλημένους χρήστες τον Νοέμβριο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας. Θα προσφερθεί επίσης συνδρομητική υπηρεσία βίντεο.

πηγη: efsyn

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:11