Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 17:11

Κούλογλου από την Μάλτα: Θα αγωνιζόμαστε μέχρι το διεφθαρμένο σύστημα να πληρώσει για τη δολοφονία της Δάφνης

«Θα αγωνιζόμαστε μέχρι το διεφθαρμένο σύστημα να πληρώσει για τη δολοφονία της Δάφνης», δήλωσε ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, σε εκδήλωση στην μνήμη της δολοφονημένης Μαλτέζας δημοσιογράφου, Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια,

όπου ήταν ομιλητής. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα στην Βαλέτα της Μάλτας, όπου βρίσκεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται με αφορμή την επέτειο από τον ένα χρόνο από την δολοφονία της δημοσιογράφου και έχουν σκοπό να ασκηθεί πίεση ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι έρευνες για την υπόθεση, που είναι και ο στόχος των εκδηλώσεων.
 
«Σας υπόσχομαι ότι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα συνεχίσουμε να ζητούμε απαντήσεις από την κυβέρνηση της Μάλτας. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Δεν θα απογοητεύσουμε την Δάφνη», είπε ακόμη ο ευρωβουλευτής.
 
Παράλληλα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και στην Γιάννα Παπαδάκου, ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου, δήλωσε ότι οι πρόσφατες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που έχουν γίνει στην υπόθεση, από την ομάδα Daphne Project, είναι πολύ σοβαρές: «Ένας υπουργός της κυβέρνησης της Μάλτας είχε συναντήσει δυο φορές έναν εκ των τριών που συνελήφθησαν για την δολοφονία της δημοσιογράφου. Η πρώτη συνάντηση έγινε πριν την δολοφονία και η δεύτερη μετά. Ο υπουργός αυτός δεν έχει δώσει εξηγήσεις για τις συναντήσεις αυτές. Μάλιστα, εμπλεκόταν σε υποθέσεις διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, που ερευνούσε η Δάφνη. Η δημοσιογράφος είχε γράψει, ακόμη, ότι ο υπουργός συμμετέχοντας σε αποστολή της μαλτέζικης κυβέρνησης στην Γερμανία πήγε σε έναν οίκο ανοχής. Ο υπουργός της έκανε αγωγή και εκείνη - πολύ έξυπνα- βρήκε την ευκαιρία και ζήτησε στο δικαστήριο να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία για την τοποθεσία του κινητού του τηλεφώνου την αμφιλεγόμενη στιγμή και έτσι να αποδειχθεί η ενοχή ή αθωότητά του. Κατόπιν, όμως, έγινε η δολοφονία και εκείνος ήρε την αγωγή και έτσι έμεινε η υπόθεση στο σκοτάδι».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 17:13