Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 18:09

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Τηλέτυπος Α.Ε.»

Σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της «Τηλέτυπος Α.Ε.» (Mega Channel) εκλέχθηκε νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη. Η διάρκειά του θα είναι πενταετής.

Βάσει καταστατικού, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην γενική συνέλευση, ο εκπρόσωπος της Dimera, (συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη) εξέφρασε τη θέση του ομίλου πως πρέπει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τηλέτυπος, στην οποία η Dimera προτίθεται να βάλει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

Επίσης, υπογράμμισε ότι πρέπει άμεσα να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες.

Σημειώνεται, ότι μοναδικό θέμα της σημερινής γενικής συνέλευσης ήταν η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου έπειτα από την παραίτηση των Σταύρου Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 18:28