Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010 14:31

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΟ VETO 91fm ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Π. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ Χ. ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΓια την πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του ο δήμος Νεστορίου χθες, αλλά και για την σημερινή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας (θα προβληθεί, στις 8.30 το βράδυ, η ταινία του «Ψυχή βαθιά» και θα ακολουθήσει συζήτηση) που διοργανώνει ο Σύλλογος Ενάντια στις Εξαρτήσεις, μίλησε στο ραδιόφωνο του VETO 91fm ο Παντελής Βούλγαρης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μοιράστηκε μαζί μας την βαθιά συγκίνησή του για τον τρόπο που αγκαλιάστηκε η προσπάθειά του να καταπιαστεί με ένα θέμα ταμπού, όπως είναι ο εμφύλιος πόλεμος.

 

Αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με την ακριτική περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και για την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Γράμμο είπεaltπως «ήταν η ωραιότερη εκδήλωση που μου έχουν κάνει φίλοι». Μίλησε για την δωρεά που θα κάνει στο Δήμο Νεστορίου, των 650 βιβλίων το περιεχόμενο των οποίων συμβουλεύτηκε προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να καταπιαστεί με αυτό το θέμα «για το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ποτέ διάλογος». Κατέληξε λέγοντας πως «η τέχνη είναι μια τεράστια δημοκρατική αγκαλιά για όλους, που μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις νηφάλια». Άλλωστε όπως είπε χαριτολογώντας, αλλά με νόημα: «Γι αυτό κάνω ταινίες για να έχουμε να κουβεντιάζουμε».  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100607_voulgaris{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 11:31