Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 16:12

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO 91fm: «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ»

Ο ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΤην ανάγκη άμεσα να εκπονηθεί ένα νέο πολιτικό πρόγραμμα από το ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση, «το οποίο θα επιταχύνει την δημοσιονομική προσαρμογή και ταυτόχρονα θα κρατά όρθια την κοινωνία προσφέροντας στους πολίτες ανάσα ελπίδας και προοπτικής», τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος.
Ο κ. Κουκουλόπουλος στις προβλέψεις και στις εκτιμήσεις που γίνονται σε ότι αφορά τα νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα, που φέρνει η προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης και στην εμπλοκή του ΔΝΤ, απαντά με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο: «Οι μέθοδοι και οι προτάσεις του ΔΝΤ, δεν είναι δυνατόν να γίνουν δεκτές εδώ με κατεβασμένα τα χέρια, ως άβουλοι και μοιραίοι».
Όπως επισήμανε: «Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο μηχανισμό στήριξης σημαίνει: Την υποχρεωτική δημοσιονομική προσαρμογή – και δεν υπάρχει περιθώριο να μην προσαρμοστούμε – και την μεγάλη, ριζική αναδιανομή του πλούτου υπέρ των λίγων. Αυτό το δεύτερο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Γι αυτό θα πρέπει άμεσα να εκπονηθεί ένα νέο πολιτικό πρόγραμμα από το ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση».

Μάλιστα όπως τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί θύλακες, τόσοι που κινδυνεύουν να είναι πλειονότητα, στο δημόσιο, όπου μπορούν να υπάρξουν περικοπές δραστικές και όχι να πάμε στα ισοπεδωτικά μέτρα του ΔΝΤ». Μάλιστα ανέφερε πως «την συγκεκριμένη λογική του ΔΝΤ, που την χαρακτηρίζει η απουσία συλλογικής πολιτικής λογικής, δεν την αντέχει το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικός οργανισμός».
Όπως σημείωσε: «Από την αναδιανομή του πλούτου που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες και να έχουμε συγκέντρωση πλούτου σε λιγότερα χέρια και πολίτες σε μεγαλύτερη οικονομική ανέχεια». Ανέφερε το παράδειγμα του ΙΓΜΕ που έχει συγκεντρωμένους τους υπάλληλους του στην Αθήνα ενώ το κύριο έργο του οργανισμού είναι στην Περιφέρεια με αποτέλεσμα να χρεώνονται δαπάνες με χιλιάδες ώρες υπερωριών εκτός έδρας και επεξεργασιών στον κρατικό προϋπολογισμό. 
Μιλώντας για την ανάγκη «να επιταχυνθούν τα αναπτυξιακά μέτρα και οι πολιτικές εκείνες που θα δημιουργούν ελπίδα», ο κ. Κουκουλόπουλος θα προτείνει ξανά (τις απόψεις αυτές τις εξέφρασε στο πολιτικό συμβούλιο του Μαρτίου) στο επόμενο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος την συγκρότηση ομάδας που θα επεξεργαστεί «το νέο αυτό πρόγραμμα, την νέα πολιτική αφετηρία που θα πρέπει να τονίσω πως έχει ήδη αποτυπωθεί με σαφήνεια στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κ.Ο. στις 2 Μαρτίου».       

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100419_koukoulopoulos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 16:43