Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 09:38

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ – ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣΣε έναν αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τα μηχανήματα του κρατικού μηχανισμού από τα ξημερώματα προκειμένου να διατηρήσουν ανοιχτούς τους δρόμους και κυρίως το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Με απόφαση του νομάρχη Κοζάνης Γιώργου Δακή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέμειναν κλειστά εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης. Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης Πρόδρομος Ασλανίδης, τόνισε στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, πως ο μηχανισμός επέδειξε ετοιμότητα με αποτέλεσμα να διατηρείται «καθαρό» όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Υποχρεωτικό κρίνεται οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αλυσίδες ιδιαίτερα εάν κινούνται στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με συνεχή χιονόπτωση, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και αύριο το πρωί. Το τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας στη νομαρχία Κοζάνη είναι το εξής: 2461022687.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100308_aslamidis{/mp3}

 altΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΜΥΛΟ ΜΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 

Νωρίς το πρωί εξαιτίας της έντονης ομίχλης και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Εγνατία οδό, στα διόδια Πολυμύλου. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που έσπευσαν στο σημείο διπίστωσαν πως στο ένα όχημα δυστυχώς έχασε τη ζωή της μια γυναίκα (συνοδηγός του οχήματος) ενώ ο οδηγός απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομέιο της Κοζάνης. Σύμφωνα με τον διοικητή της Τροχαίας Κοζάνης Σπύρο Διόγκαρη σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και η Τροχαία Κοζάνης. Το Εθνικό δίκτυο είναι «μαύρο» που σημαίνει πως η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται απρόσκοπτα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στον εθνικό δρόμο Κοζάνης – Λάρισας. Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διαθέτουν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες και να έχουν φροντίσει να είναι γεμάτα τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΟΓΚΑΡΗ ΣΤΟ VETO 91fm 
{mp3}100308_diogkaris{/mp3}

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, κ. Βαγγέλη Καραπάτσιου, σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2010, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο ωδείο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010 12:11