Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 13:18

Γ. ΒΛΑΤΗΣ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ - ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΧΥΟΥΝ - ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ

altτου Σπύρου Κουταβά
Ο Γιάννης Βλατής σήκωσε το γάντι και απάντησε στο πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλο που δυο ημέρες πριν στο veto91fm, κατηγόρησε το πολτικό προσωπικό της περιοχής ότι «ομιλεί στο παρασκήνιο και όχι δημόσια για τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας».

Αρχικά ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι «μπορεί ο Ν. Φωτόπουλος με την ιδιότητα που έχει ή και λόγω χαρακτήρα να λέει και μια κουβέντα παραπάνω», και συμπλήρωσε ότι «μπορεί να συγχωρείται γι’αυτό.» Στην συνέχεια όμως ήταν αρκετά σκληρός ως προς τις νουθεσίες του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ότι

«οι βουλευτές πρέπει να πάρουν θέση στο όνομα των εργαζομένων της ΔΕΗ οι οποίοι τους ψηφίζουν». «Τους πολίτες και την γεωγραφία του Ν. Κοζάνης την γνωρίζω καλύτερα από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ τόνισε ο Γ. Βλατής και σημείωσε με νόημα ότι «δεν χρειάζονται απειλές τέτοιου είδους».

Ο Γ.Βλατής διευκρίνησε ότι δουλειά του βουλευτή είναι να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ομιλεί δημόσια επί συγκεκριμένων γεγονότων. Και θύμισε ότι πριν από καιρό έκανε επερώτηση στη αρμόδια υπουργό προκειμένου να λάβει απάντηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο θέμα των ενεργειακών εξελίξεων και την σχέση τους με την περιοχή. Τόνισε ότι πριν από δυο ημέρες η Τ. Μπιρμπίλη  έστειλε την απάντηση της που σύντομα θα δει το φώς της δημοσιότητας. Και συμπλήρωσε με νόημα, ότι «αυτή είναι η δουλειά του βουλευτή και όχι να φωνάζει η να χτυπά τις καμπάνες».

Ξεκαθάρισε ότι τα τρία σημεία  που έχουν τεθεί στο τραπέζι από την κυβέρνηση, για το ενεργειακό μέλλον της περιοχής μέχρι στιγμής δεν έχουν αλλάξει. Σε ότι αφορά τις απαιτήσεις της τρόϊκας, ο ίδιος προέκρινε ως την πιο συμφεροτερη λύση την ανταλλαγή ισχύος κάτι που επιθυμεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου όσο και η ΔΕΗ.
Τέλος αναφέρθηκε στήν υπόθεση του ορυχείου της Μαυροπηγής λέγοντας οτι ''πρόκεται για εκβιασμό δικηγόρων και ενός πολίτη για ενα χωράφι που η αξία του δεν ξεπερνα τις 200.000 € και ζητούν 2 εκ €.''. Να θυμίσουμε ότι στήν υπόθεση πού θα εκδικασθεί αύριο στην Κοζάνη, εμπλέκεται ως δικηγόρος του κ. Μήτρου ο Κ. Σπόνδης αδελφός της δικηγόρου Β. Σπόνδη - συστεγάζονται στό ίδιο γραφείο - που ήταν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης και σήμερα είναι περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Παπαϊορδανίδη. Η συνέντευξη του Γ. Βλατή έχει ενδιαφέρον και θα συζητηθεί. 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ. ΒΛΑΤΗ ΣΤΟ Veto91fm
{mp3}veto-910vlatis_2010-11-24_09-12-40{/mp3}

 

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 20:36