Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 12:13

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ VETO91FM: «Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ»

altΓια τον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος έκλεισε το θέμα των πρόωρων εκλογών, μίλησε στο ραδιόφωνο του veto91fm ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος. Ο κ. Κουκουλόπουλος επισήμανε πως «ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν ήθελε πρόωρες εκλογές καθώς θα ήταν μια περιπέτεια για την χώρα. Υπήρξε σίγουρα ανακούφιση από το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι να δώσουμε υπόσταση πλέον στο εγχείρημα του Καλλικράτη».

Στην συνέχεια ο βουλευτής Κοζάνης τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Δ. Μακεδονίας είναι η ανεργία η οποία «είναι αποτέλεσμα της ύφεσης, μια ύφεση που ήρθε στην περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας δύο χρόνια νωρίτερα από την υπόλοιπη χώρα. Ο στόχος πια είναι το πώς θα βγάλουμε την περιφέρεια ένα χρόνο νωρίτερα από την ύφεση».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη του αιρετού περιφερειάρχη ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι «η δεύτερη Κυριακή είναι μια καινούργια αναμέτρηση». Σημείωσε οτι την βδομάδα που ερχεται ''θα πρέπει να μπούν επι τάπητος τα πολτικά και αυτοδιοικητικά ζητήματα που απορρέουν απο τον Καλλικράτη''. Και διάλογος τέτοιος δεν έγινε, πάντως όχι με ευθύνη του Γ. Παπαϊορδανίδη.  Όσων αφορά για το αποτέλεσμα της κάλπης στον δήμο Κοζάνης είπε πως «η πόλη της Κοζάνης προοιώνισε το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής».     

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91FM
{mp3}101108_koukoulopoulos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 19:11