Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 13:55

Π. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: ΟΙ Π. ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Α. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

altΕπικριτικος με την διαδικασία που εξελίσσετε στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Π. Αποστολίδης μιλώντας στο veto91fm. Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις διαρροές που κυκλοφορούν από χθες το μεσημέρι στα δημοσιογραφικά γραφεία και φέρουν ως φαβορί για την υποψηφιότητα στον δήμο Κοζάνης τον Λαζαρου Μαλουτα. «Μόλις το έμαθα μίλησα με στελέχη στην Αθήνα και κανενας δεν μου ανέφερε κάτι. Δεν έχω ενημερωθεί επίσημα από την επιτροπή στην όποια κατέθεσα την αίτηση μου και θεωρώ ζήτημα υψίστης αξιοπρέπειας και σεβασμού της 30χρονης παρουσίας μου στα κοινά κάποιοι να πάρουν την πρωτοβουλία και να με ενημερώσουν».

Και συνέχισε λεγοντας οτι δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο χώρο μας, στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια πράγματα».

Ανέφερε ότι θα στηρίξει την επιλογή Μαλούτα εάν το ΠΑΣΟΚ πάρει τέτοια απόφαση άλλα ξεκαθάρισε ότι ακόμα και εάν του το ζητήσει ο ίδιος ο Λ. Μαλούτας δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια και να εργαστεί σκληρά με τον νέο υποψήφιο που θα επιλεγεί. Ο Π. Αποστολίδης άσκησε σκληρή κριτική στους δυο βουλευτες Π. Κουκουλοπουλο και Α. Αθανασιάδη για την στάση που κράτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα δηλαδή την δημόσια άρνηση τους να τεθούν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Περιφερεια. «Δεν μπορούν οι δυο βουλευτές να αρνούνται να είναι υποψήφιοι λες και να μιλούν για αυτό λες και έχουν να κάνουν με την επιχείρηση τους. Ελπίζω και πιστεύω συνέχισε ότι τελικά ο πρόεδρος θα επιλέξει ένας από τους δυο και έτσι πρέπει να κάνει».

Ο επικριτικός λόγος του πρώην προέδρου του ΕΒΕ και σημερινού προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας δεν θα περάσει απαρατήρητος από τους τρεις βουλευτές, τα Αυτοδιοικητικα στελέχη και το τοπικό ΠΑΣΟΚ αφού ο ίδιος ουκ ολίγες φορές σε εκλογές τόσο στην αυτοδιοίκηση ά βαθμού όσο και στην Νομαρχία απέδειξε ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη.  Επίσης είναι γνωστό ότι το προφίλ του Π. Αποστολίδη είναι ενισχυμένο στην περιφέρεια, και σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα, οι επιλογές και πρωτοβουλίες του γύρω από την Συνεταιριστική Τράπεζα δυτικής Μακεδονιας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100902_apostolidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 14:07