Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010 11:54

Η ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91FM: «ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ»

Η ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥΠροσκλητήριο ενότητας στα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ απεύθυνε η Α. Νανοπούλου μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Ρηγίλλης για την πολιτική στήριξη στο πρόσωπο της ως υποψήφια για το  Δήμο Κοζάνης. « Η ΝΔ με την απόφασή της αφουγκράστηκε την επικύρωση της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπο μου και στην παρουσία μου στα κοινά τα τελευταία χρόνια».  Απευθυνόμενη στους τέσσερις ομοϊδεάτες και διεκδικητές του χρίσματος από την ΝΔ τόνισε με νόημα,

ότι πρέπει να επιδείξουν ωριμότητα και την κρίσιμη στιγμή, εάν επιθυμούν να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές στον δήμο Κοζάνης, να δείξουν προσωπική αξιοπρέπεια και να αποδεχτούν το αποτέλεσμα της διαδικασίας την οποία νομιμοποίησαν και οι ίδιοι. Μάλιστα δήλωσε ότι οι θύρες είναι ανοικτές για όλους και τους κάλεσε να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο ανατροπής για την Κοζάνη. Σε μια συνέντευξη ποταμό η Α. Νανοπούλου δεν παρέλειψε να επισημάνει σχολιάζοντας την πληθώρα υποψηφίων ότι επιτέλους μετά από χρόνια η αυτοδιοικητική μάχη στο δήμο Κοζάνης έγινε δημοφιλής για τα στελέχη της ΝΔ, υπενθυμίζοντας με τον τρόπο της ότι τα προηγούμενα χρόνια έδινε μάχες χωρίς καμιά στήριξη από τα στελέχη της παράταξης της.

Για τους Κ. Πουτακίδη και Γ. Τοπαλίδη υπενθύμισε ότι έχουν διατελέσει πρόεδροι της ΝΟΔΕ της ΝΔ και ως εκ τούτου περιμένει να πράξουν με αξιοπρέπεια το αυτονόητο. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσει το κύκλο επαφών με τα παραπάνω στελέχη ενώ απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο από την ΝΔ στον δήμο Κοζάνης «πιστεύω ότι δεν θα συμβεί, δεν θα έχουμε τέτοια εξέλιξη» ανέφερε με νόημα.
Η Α. Νανοπούλου επιβεβαίωσε ότι στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκετε στην Δυτική Μακεδονία ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους υποψηφίους και τα στελέχη του κόμματος που θα σηκώσουν το βάρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ veto91FM
{mp3}100830_nanopoyloy{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010 12:31