Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:09

Στα βήματα του Καραμανλή και ο Μιχ Παπαδόπουλος: "κάνετε παραπολιτική ή μικροπολιτική για το σιδηρόδρομο"

Εκτός από την υποκριτική εμφάνιση του παραιτηθέντα Υπουργού Μεταφορών στη Βουλή, όπου λίγες ημέρες πριν την τραγωδία ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 

έλεγε ότι διασφαλίζεται η ασφάλεια, στην επιφάνεια έρχεται ένα βίντεο από τον Ιούλιο του 2022 (πάλι από τη Βουλή), με «πρωταγωνιστή» τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Χαρακτήρισε τότε τη μεταφορά των καταγγελιών των εργαζομένων σχετικά με την ασφάλεια των τρένων ως… «μικροπολιτική»!

Το βίντεο ανάρτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και είναι από τη συζήτηση επερώτησής του για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, με βάση καταγγελίες των σιδηροδρομικών.

Ο υφυπουργός σχολιάζοντας τις καταγγελίες και την επερώτηση, είχε υποστηρίξει: «Στην πλειοψηφία τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα … Δεν μπορεί να αφήνουμε να ακούγονται στην αίθουσα του κοινοβουλίου πράγματα που δεν ισχύουν … αν εσείς θέλετε να κάνετε παραπολιτική ή μικροπολιτική, να δημιουργείτε εντυπώσεις, εγώ δεν θα σας αφήσω να το κάνετε … εμείς μόνο κοροϊδία δεν κάνουμε, αυτά είναι άλλων, όχι δικά μας … θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σιδηρόδρομο σύγχρονο, δίκαιο … τα τελευταία τρία χρόνια με πολύ γρήγορα βήματα (πιθανώς και με κάποιες καθυστερήσεις, αλλά με γρήγορα βήματα) προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτό που δικαιούται ο Έλληνας πολίτης και η χώρα για τον σιδηρόδρομο. Αυτό λέγεται σχεδιασμός. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε. Αλλά δεν τα ξέρετε αυτά. Θα τα μάθετε, σιγά-σιγά».

Τα μάθαμε, δυστυχώς…

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:14