Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 11:19

Μηχανοκίνητη πορεία στην των Αγροτών Βεγορίτιδας στην Πτολεμαΐδα

φωτο αρχείου φωτο αρχείου

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ζήτησε από την Κυβέρνηση συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Υπουργούς ΥΠΑΑΤ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

για την εβδομάδα που διανύουμε για να συζητήσουμε και να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις επί των αιτημάτων μας.  Περιμένουμε η Κυβέρνηση άμεσα να ορίσει αυτή την συνάντηση.

Υπάρχει δημοσιονομικός χώρος από την πλευρά της Κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα άμεσα αιτήματα μας αλλά και να πάρει μέτρα για την μείωση του κόστους παραγωγής. Αυτά τα χρήματα θα τα πάρουμε μόνο εφόσον τα διεκδικήσουμε με μαζική συμμετοχή!

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε μαχητικά και καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν τα μπλόκα. Καλέσαμε σε σύσκεψη την Δευτέρα 6/02/2023 στο μπλόκο Φιλώτα  όπου είχε μαζική συμμετοχή και αποφασίσαμε να εντείνουμε τον αγώνα μας. Στη συνέλευση συμμετείχαν και οι συνάδελφοι από το μπλόκο της Άρνισσας όπου μας μετέφεραν τον παλμό τους.

Καλούμε την Τετάρτη 8/02/2023 στις 10:30 στο μπλόκο του Φιλώτα όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και ΙΧ για να κάνουμε μηχανοκίνητη πορεία στην Πτολεμαΐδα όπου θα κατατεθεί ψήφισμα με τα αιτήματα μας στο Δημαρχείο για να συμπεριληφθεί ως θέμα την ίδια μέρα το απόγευμα.

Πριν ξεκινήσουμε για την Πτολεμαΐδα θα γίνει κλείσιμο του δρόμου στο μπλόκο.

Τις παραπάνω κινητοποιήσεις θα στηρίξουν συμβολικά και το μπλόκο Βεγορίτιδας στην Άρνισσα και το μπλόκο κόμβου Μεσημερίου Άγρα Έδεσσας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 11:22