Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 09:16

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ανατολικής Εορδαίας :Ικανοποίηση απο τις κινητοποιήσεις

 Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας που ανταποκρίθηκαν στο μαζικό πανελλαδικό κάλεσμα και βγήκαν να παλέψουν για μείωση του κόστους παραγωγής και συγκεκριμένα για αφορολόγητο

πετρέλαιο, για μείωση της τιμής του ρεύματος όπως επίσης για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, για κατώτατες εγγυημένες τιμές και για αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Συγκεκριμένα βγήκαν δεκάδες τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στις πλατείες του Μεσόβουνου, Κομνηνών και Μηλοχωρίου στην Εορδαία και στο Μανιάκι, Βεγόρα, Πελαργό, Φαράγγι, Φιλώτα και Αντίγονο στο Αμύνταιο. Δεν μας αρκούν τα ψίχουλα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση. Διεκδικούμε ικανοποιητικά πόσα που θα καλύπτουν την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για όλες κάθετα τις ποικιλίες ροδακίνων-νεκταρινιών, μήλων, βερίκοκων, σταφυλιών, κερασιών. Να αποζημιωθούν για την κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος και να δοθούν τα 72,7€/στρ σε όλους τους αγρότες και στους υπόλοιπους συνεταιρισμένους. 

 

Χαιρετίζουμε επίσης τους αγροτικούς συλλόγους, τις επιτροπές αγώνα αλλά και τους μεμονωμένους αγρότες οι οποίοι μετά την σύσκεψη του Αμύνταιου κινητοποιήθηκαν και βγήκαν με τα τρακτέρ τους σε Καστοριά, Άρνισσα, Γρεβενά και Φλώρινα!

Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε! Τα προβλήματά μας ενώνουν και τα δίκαια αιτήματά μας μας βγάζουν στον δρόμο.

 

Οι σημερινές κινητοποιήσεις είναι μόνο η αρχή. Συντονίζουμε τον αγώνα μας με τους συναδέλφους σε όλη τη χώρα, αφήστε τις μηχανές των τρακτέρ αναμμένες!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 09:18