Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 20:06

Νίκη της παράταξης ΔΡΑΣΕ - ΑΡΚΕ στις εκλογές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Το σχόλιο του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψήφων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νικητή στις εκλογές του Σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ Σπάρτακος.
Η παράταξη ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ αναδείχθηκε νικητής της εκλογικής μάχης κάτω από άκρως αντίξοες συνθήκες και αφού προηγήθηκαν γεγονότα που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να την καταδικάσουν σε ήττα.
Το αγωνιστικό φρόνημα των συναδέλφων και η απίστευτη θέληση τους να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να παλεύουμε οι εργαζόμενοι μαζί με όλη την κοινωνία διεκδικώντας μια ισχυρή και δημόσια ΔΕΗ που φροντίζει να παρέχει φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε λαϊκή κατοικία επικράτησε και χάρισε μια υπερήφανη νίκη στην παράταξή μας.
Συγχαίρω πάνω απ’ όλα το σύνολο όλων των συναδέλφων για το συντριπτικό ποσοστό συμμετοχής τους σε μια δημοκρατική και αδέσμευτη διαδικασία επιλογής εκπροσώπων που αποδεικνύει ότι ο Συνδικαλισμός αποτελεί πυλώνα του πολιτεύματός μας.
Εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σπάρτακου.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες τα αποτελέσματα έχουν:

700 ΔΡΑΣΕ ΑΡΚΕ  

698 ΔΑΚΕ ΚΟΙΡΙΞΕ 

196 ΠΑΣΚΕ Συνεργαζόμενοι

99 Αγωνιστική Συνεργασία