Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 09:48

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΟΧΙ στην καταπάτηση του δικαιώματος του ¨συνέρχεσθαι¨

Για μια χώρα που «γέννησε» τη Δημοκρατία και για τους εργαζόμενους που δίνουν διαχρονικά έναν αγώνα (άνισο τις περισσότερες φορές) προκειμένου να διασφαλίσουν δικαιώματα

που κερδήθηκαν με αίμα και ιδρώτα, είναι πραγματικά πρωτοφανές να έρχονται αντιμέτωποι με σχεδιασμούς όπως αυτόν που αφορά στις αλλαγές για διαδηλώσεις/πορείες/συγκεντρώσεις.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που περιορίζει τις συγκεντρώσεις και ποινικοποιεί  κάθε προσπάθεια διαμαρτυρίας, η οποία και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα των κοινωνιών.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που συνδέεται ευθέως με τη Δημοκρατία, τα Δικαιώματα, την Ελευθερία και είναι πασιφανές πως μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Για κάτι που κατακτήθηκε και χρησιμοποιήθηκε με αποκλειστικό στόχο την ειρηνική άσκηση πίεσης προκειμένου να εκφραστεί μια αντίθεση ή να διεκδικηθεί ένας στόχος, είναι σαφές πως δεν είναι δυνατόν να υπεισέρχονται αλλαγές που καταστρατηγούν δικαιώματα. 

Λέμε ΟΧΙ στη φίμωση της έκφρασης μέσω των συγκεντρώσεων και θα συμμετέχουμε σε κάθε προσπάθεια ανατροπής των εν λόγω σχεδιασμών.

 

 

 

                                                                Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 09:49