Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 18:23

Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Τον Πρύτανη συνόδευαν ο Αντιπρύτανης Στέργιος Μαρόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Υγείας Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής Πτολεμαΐδας Σεραφείμ Σαββίδης. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού.

Στην συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν τα τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας και έχουν να κάνουν με την λειτουργία τους, με τις προοπτικές των τμημάτων, τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκαταστάσεις των αποφοίτων και τις ανάγκες που υπάρχουν σε κτιριακά και διοικητικά  θέματα.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι με συνεχή συνεργασία μεταξύ Δήμου Εορδαίας και Πανεπιστημίου θα αντιμετωπίζονται από κοινού τα όποια προβλήματα, έτσι ώστε να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 18:26