Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 17:50

Eπτά πολιτιστικοί σύλλογοι απο την Εορδαία καταγγέλλουν για αποκλεισμό την οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων "η πόλη γιορτάΖΕΙ"

Εμπαιγμό και απαξίωση εισπράξαμε  οι εφτά σύλλογοι του Μουρικίου από τους διοργανωτές  ( Υψικάμινος ) της Πολιτιστικής Εβδομάδας  Πτολεμαΐδας.

Όλες οι ενέργειές μας ήταν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που όρισαν οι διοργανωτές

και μετά από την ενημέρωση που είχαμε ότι θα συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις αρχίσαμε τις προετοιμασίες για την παρουσίαση έκθεσης ασπρόμαυρης φωτογραφίας   όπου θα δείχναμε από το 1900 έως 1970 τα δρώμενα της περιοχής μας.

Ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά ότι μας ενισχύουν με χρηματικό ποσό και μας παραχωρούν τους διαδρόμους του Πνευματικού Κέντρου ώστε να κάνουμε την παρουσίαση.

Τι άλλαξε στο μεταξύ; Ποιος ή τι παρενέβη και απορρίφθηκε η συμμετοχή μας; Τι βάρυνε στην απόφαση των διοργανωτών;  Με ποιο κριτήριο έγινε η συγκεκριμένη επιλογή; Δεν θα έπρεπε έγκαιρα να ενημερωθούμε γι' αυτό και όχι την τελευταία στιγμή;   Είναι έντιμη μια τέτοια συμπεριφορά;!

Αργά το βράδυ τηλεφωνικά ενημερωθήκαμε ότι ακυρώνετε η συμμετοχή μας διότι παραχώρησαν το χώρο στον κ. Βουνοτρυπίδη !!!!!  Έτσι απλά!!!!!

Δεν εκτίμησαν το ότι ΕΦΤΑ σύλλογοι  από Αναρράχη,  Εμπόριο, Μηλοχώρι και  Φούφα  από κοινού θελήσαμε  να κάνουμε  μια εκδήλωση και να δείξουμε  ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ διαφορετικών συλλόγων .

Προς τι λοιπόν η παρακάτω ανακοίνωσή σας  πρόσκληση: <<  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας  «Υψικάμινος» καλεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς του Πολιτισμού της περιοχής, σε μία συνάντηση με θέμα « Σχεδιασμός του 2ου φεστιβάλ ‘’ Η πόλη γιορτάζει’’».   Η  συνάντηση έχει προγραμματισθεί για τις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας >>.

Λυπόμαστε για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας και την επόμενη φορά δεν χρειάζεται να καλείτε τους συλλόγους να συμμετάσχουν απλά κάντε την επιλογή <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ>> και χωρίς κριτήρια  διότι αν μια συμμετοχή, που θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή, αυτή θα έπρεπε να είναι η δική μας γιατί  θα εκπροσωπούσαμε μια ολόκληρη περιοχή με ιστορία και το σπουδαιότερο  γιατί  κατορθώσαμε να συμπράξουμε ΕΦΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!

Καληνύχτα σας!!!!!

                                                                                          Οι σύλλογοι:

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ << Ο ΣΤΑΥΡΟΣ>>

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ <<Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ>>

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ <<Η ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ>>

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΥΦΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΟΥΦΑ << Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>>

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 17:55