Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Μαϊος 2010 14:31

ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΙΔΗΣ

altΤην Κυριακή 30 Μαΐου θα προσέλθουν στις κάλπες τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των νέων Προέδρων στις ΝΟΔΕ ολόκληρης της χώρας. Στο Ν. Κοζάνης έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρων τους για την διεκδικήσει της Προεδρίας,  ο Γιάννης Μπαλαμπανίδης, Χάρης Καλημέρης και Γιάννης Δίκας. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Κοζάνης  ο ένας εκ των τριών υποψηφίων Γιάννης Μπαλαμπανίδης, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του.

Ο κ. Μπαλαμπανίδης επισήμανε πως «επειδή η κατάσταση του τόπου μας κι ειδικά του Νομού μας απαιτεί την ενασχόληση νέων ανθρώπων που έχουν διάθεση προσφοράς, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, ώστε να συμβάλω στην αναμόρφωση του τόπου και του κόμματος» και συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό που σαφώς ενστερνίζομαι και πιστεύω, είναι ότι  ο θεσμικός ρόλος του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. απαιτεί την τήρηση ίσων αποστάσεων από όλες τις αντικρουόμενες απόψεις και αυτό είναι κάτι το οποίο δεσμεύομαι να πράξω απέναντι σε όλους τους ψηφοφόρους του κόμματος της ΝΔ». Κλείνοντας ο κ. Μπαλαμπανίδης ανέφερε πως «χρειάζεται συστράτευση και αγώνας για να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι της μεγάλης παράταξης μας που είναι η ελπίδα του τόπου».
Στέλιος Φούντογλου

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Μαϊος 2010 14:42