Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Μαϊος 2010 14:54

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΓια πολλοστή φορά αποδείχθηκε κακόγουστη φάρσα η τηλεφωνική προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας, χθες το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.
Λίγο μετά της 10.00 το πρωί το τηλεφώνημα που έγινε αναστάτωσε τους πάντες και άμεσα διακόπηκε κάθε δραστηριότητα στο κτίριο.  Φυσικά η αστυνομία που κλήθηκε άμεσα και πραγματοποίησε ελέγχους στους χώρους του κτιρίου δεν ανακάλυψε τίποτα και έτσι άλλη μια υπόθεση… φάρσας έλαβε τέλος. Ο προβληματισμός όμως των αστυνομικών αρχών είναι έντονος στην περιοχή καθώς δεν πέρασαν πολλές μέρες από το προηγούμενο απειλητικό τηλεφώνημα που αποδείχθηκε επίσης μια κακόγουστη φάρσα.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης Γιώργος Κολτσίδας που έκανε λόγο για ανεγκέφαλους που προκαλούν αναστάτωση ενώ όπως φάνηκε - και ο κ. Κολτσίδας - δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός πως η συγκεκριμένη φάρσα έγινε την ημέρα που εκδικάζονταν υποθέσεις στο Εφετείο. Η αστυνομία ευελπιστεί να φτάσει στα ίχνη των… φαρσέρ με την διαταγή του εισαγγελέα για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών αλλά και με την κατάργηση της ανωνυμίας των καρτοκινητών τηλεφώνων.       

Πάντως το φαινόμενο έχει πάρει πανελλαδικές διαστάσεις καθώς μετά την έκρηξη βόμβας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σημειώνεται μπαράζ απειλητικών τηλεφωνημάτων για τοποθετήσεις βομβών σε δικαστήρια ανά τη χώρα που αποδεικνύονται τελικά φάρσες.

Μάλιστα εκτός από το δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης χθες το πρωί υπήρξε απειλή για βόμβα και στα δικαστήρια του Πειραιά ενώ την Δευτέρα στα δικαστήρια της Πάτρας. Όσο για τα δικαστήρια στην Αθήνα το φαινόμενο είναι καθημερινό.

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα επί τάπητος τίθενται τα μέτρα ασφαλείας των δικαστικών μεγάρων σε όλη τη χώρα και θα υπάρξουν διάφορες συσκέψεις των αρμοδίων για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Μαϊος 2010 15:50