Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2010 12:57

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

altΗ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωαννίνων, διερμηνεύοντας και τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Νομού Ιωαννίνων, καταγγέλλει την κατάληψη τμήματος της Εγνατίας Οδού στα Σιάτιστα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας από και προς Θεσσαλονίκη.

Η ταλαιπωρία όσων ταξιδεύουν είναι απίστευτη και η ζημιά που υφίστανται επαγγελματίες και επιχειρηματίες τεράστια. Σε καιρούς τρομακτικά δύσκολους για την οικονομία, το κλείσιμο οδικών αρτηριών όπως αυτή της Εγνατίας, από ελάχιστους και με αστείες προφάσεις, όπως πού θα είναι η έδρα ενός Δήμου, προκαλεί και εξοργίζει.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωαννίνων πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από τους Νόμους, για να μη μείνει ούτε μια ώρα ακόμη κλειστή η Εγνατία, από την οποία διακινούνται εμπορεύματα μέσω Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων προς τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες και από εκείνες προς την Ελλάδα και τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο σεβασμός στα όποια δικαιώματα μειοψηφιών δε μπορεί να αποτελεί άλλοθι για καταπάτηση των δικαιωμάτων της πλειοψηφίας και η ανοχή σε τέτοια αντιδημοκρατικά φαινόμενα αποθρασύνει όσους δε σέβονται τίποτα, ούτε και τις αγωνίες του λαού μας και την καθημερινή του πάλη για επιβίωση.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαϊος 2010 13:19