Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:04

Περιοδεία της Ολγας Μαρκογιαννάκη στα Σέρβια Κοζάνης

«Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Σερβίων εδώ και χρόνια. 

Προβλήματα που έχουν σαν αποτέλεσμα την ερήμωση του τόπου με τη φυγή πολλών νέων και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν μείνει, στον καθημερινό τους αγώνα για την επιβίωση. 

Είναι καιρός να σταματήσουμε πια να κάνουμε διαπιστώσεις και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε πολιτικές που θα δίνουν λύσεις και θα αντιστρέψουν την κατάσταση. 

Αποφάσισα να διεκδικήσω την εκλογή μου στο ευρωκοινοβούλιο ως υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που πιστεύει πάντα στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, έχοντας την πεποίθηση ότι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τόσο για την περιοχή Σερβίων, όσο και για όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης, έτσι ώστε ν’ αλλάξουμε όσο περισσότερο γίνεται τη σημερινή κατάσταση. 

Αυτός είναι ένα αγώνας που αξίζει και πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις. 

Τόσα χρόνια, η περιοχή μας δεν είχε τη δική της φωνή στο ευρωκοινοβούλιο και θα ήθελα να μου κάνετε τη μεγάλη τιμή να γίνω εγώ η δική σας φωνή, για να ακούγεται ο τόπος μας εκεί που πρέπει και να κερδίζει όσα του αξίζουν.»

Αυτά τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Όλγα Μαρκογιαννάκη στην περιοδεία που έκανε στην περιοχή των Σερβίων. Μια περιοχή που επισκέπτεται χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά και για την οποία είναι διατεθειμένη ν’ αγωνιστεί μ’ όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί για να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης. 

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη συναντήθηκε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, αλλά και με πολλούς κατοίκους, και έτσι είχε την ευκαιρία ν΄ ακούσει όλα όσα τους απασχολούν και να συζητήσει μαζί τους για το πώς η ίδια σκοπεύει να λειτουργήσει ως μέλος του ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη για την περιοχή.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:07