Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 14:59

Καταγγελία του ΚΚΕ για επίθεση "νεοφασιστών σε μέλη της ΚΝΕ" στην πλατεία Κοζάνης"

 Καταγγελία του ΚΚΕ ακροδεξιούς που κτύπησαν τα μέλη της ΚΝΕ στην πλατεία της Κοζάνης

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Κοζάνης ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της καταγγέλλει οπως αναφέρει " την αδικαιολόγητη ύπουλη επίθεση τραμπούκων φασιστών που με βρισιές και απειλές επιτέθηκαν και χτύπησαν στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ κατά τη λήξη του πετυχημένου Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία το Σάββατο 29/4".

Το Φεστιβάλ στην πλατεία Κοζανης
 
Μαζική ήταν η παρουσία νέων, με μαθητές από πολλά σχολεία της περιοχής. Μαχητική η παρουσία των μαθητών που δίνει την συνέχεια των κινητοποιήσεων για τα Τέμπη.
Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα με συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα, παιχνίδι Ρουκ Ζουκ, σκίτσο, Graffiti και τουρνουά Σκάκι. Το πρόγραμμα άνοιξε με ομιλία μαθήτρια για τους λόγους που πρέπει να ψηφίσουν ΚΚΕ οι μαθητές, κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Φωτεινή Δημαράκη, υποψήφια διδάκτορας στο ΠΔΜ. Μεγάλο ενδιαφέρον και με πολλές ξεναγήσεις είχε η έκθεση με θέμα "Πρώτη ψήφος κόκκινη με φασαρία". Οι μαθητές δώσανε ραντεβού στο δρόμο του αγώνα με νέες δράσεις για το επόμενο διάστημα.
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 15:15