Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 07:15

Τραγωδία Τεμπών: Απεργία σήμερα σε ολη την χώρα, συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Δυτ. Μακεδονίας

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας για σήμερα Τετάρτη αποφάσισε στη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, -μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία- για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών. Συγκέντρωση στην Αθήνα ώρα 12:30, στην πλατεία Κλαυθμώνος».

Κλειστά σχολεία σήμερα
Τη συμμετοχή στην σημερινή 24ωρη απεργία γνωστοποίησε και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), ζητώντας «να μην υπάρξει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη».

«Στις 8 του Μάρτη απεργούμε και συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις. Συνεχίζουμε τις πολύμορφες πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τις τάξεις. Είμαστε παρόντες και διεκδικούμε ασφάλεια στις μεταφορές, δικαίωμα στη μόρφωση και στην υγεία με κοινωνικό κράτος στην υπηρεσία των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Κοζάνης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) της ΠΕ Κοζάνης συμμετέχουν
στην σημερινή εθελοντική αιμοδοσία στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 07:19