Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 14:01

Ο Γ. Αδαμίδης για το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ: "Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΤΗΣ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε."

Η ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Άλλο ένα βήμα προς την «ολιστική» αποβιομηχανοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας έγινε σήμερα (χθες) με την ψήφιση της τροπολογίας που οδηγεί χίλιους και πλέον εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στην απόλυση. Μεταξύ αυτών
και κάποιους στη Δυτική Μακεδονία.
Με σύσσωμη την αντιπολίτευση να καταψηφίζει την τροπολογία του αίσχους στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη οι βουλευτές της Ν.Δ. δεν τόλμησαν να σηκώσουν το ανάστημά τους και να σταματήσουν τον αντιλαϊκό κατήφορο στον οποίο κατρακυλά καθημερινά η «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.».
Οι μεθοδεύσεις που ακολούθησαν οι ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων ξεπερνάνε και τις θεωρίες του Μακιαβέλλι. Αφού κατάφεραν παραπλανητικά να εξασφαλίσουν αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων των εργαζόμενων ήρθαν στη συνέχεια τέσσερις ημέρες πριν αυτά εκδικαστούν και κατέθεσαν μια εξευτελιστική για την κοινοβουλευτική διαδικασία τροπολογία αφού η συζήτηση του νομοσχεδίου στο οποίο την ενέταξαν είχε ήδη ολοκληρωθεί στις επιτροπές.
Και το τραγικότερο είναι πως ψήφισαν την απόλυση σκληρά εργαζόμενων βιομηχανικών εργατών την ώρα που το νομοσχέδιο στο οποίο την ενέταξαν μοιράζει bonus στους τραπεζίτες.
Ούτε οι σφοδρότατες καταγγελίες από το βήμα της Βουλής περί σχεδίου χαριστικών παροχών σε παρασιτικούς ολιγάρχες της ελληνικής κεφαλαιοκρατίας στάθηκαν ικανές να τους σταματήσουν από μια απάνθρωπη και αντεργατική απόφαση.
Ποιος αλήθεια μπορεί να εμπιστευτεί αυτή την Κυβέρνηση και αυτούς του Βουλευτές για το σχεδιασμό τους σε ότι αφορά το Μηχανισμό Δίκαιης Μετάβασης για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας; ΑΕΒΑΛ, ΜΑΒΕ, ΕΛΣΙ, ΔΕΗ και τώρα ΛΑΡΚΟ είναι οι αποδείξεις για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 14:05