Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 09:04

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – «Μουσική σημαίνει Ελπίδα…»

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Αυτισμό ΠΕ Κοζάνης

για την υπέροχη συνεργασία στην πραγματοποίηση της Εκδήλωσης «Μουσική σημαίνει Ελπίδα…» την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Η μουσική ενώνει κα χαρίζει μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.  Οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας οραματίζονται και ελπίζουν ότι το σχολείο του μέλλοντος θα είναι  ανοιχτό σε όλα τα παιδιά, με τη μουσική και την αγάπη για το παιδί, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα στο επίκεντρο. Η ελπίδα μαζί με τη μουσική μας δείχνουν  το δρόμο για το μέλλον. 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά τους καθηγητές των Μουσικών  Συνόλων που έλαβαν μέρος, την κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, τον κ. Πέτρο Ρίστα, τον κ. Παυλίδη Διονύση, τον κ. Γεώργιο Μπλέτσα και τον κ. Δημήτριο Καλατζή καθώς και όλους τους μαθητές που διαπρέπουν και στα μαθήματα γενικής παιδείας και τη μουσική. 

Το ίδιο καλούμε να κάνουν και οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ Δημοτικού στέλνοντας αίτηση για την Α Γυμνασίου του επόμενου σχολικού έτους 2022-2023. Την αίτηση και πολλές πληροφορίες μπορούν να τη βρουν στην ιστοσελίδα του σχολείου https://gym-mous-siatist.koz.sch.gr και να τη στείλουν στα email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2465023461. 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω λινκ:

https://youtu.be/HvBsU9la_2M 

https://youtu.be/IJ8OwwFcQi8

https://youtu.be/qb_5etIiCXA

https://youtu.be/7mri3rYIV4o 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 09:06