Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 13:28

Το Περιφερειακό Συμβούλιο δυτικής Μακεδονίας και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης εναντίον της Επιτροπής Ενστάσεων της ΕΠΟ για την ομάδα "Κοζανη FC"

«Για πρωτοφανή απόφαση» της Δευτεροβάθμιας  Επιτροπής Ενστάσεων της ΕΠΟ που αδικεί και ακυρώνει την προσπάθεια της Διοίκησής,

των Προπονητών και των Αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κοζάνης κάνει λόγω σε ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης.

Το Συμβούλιο εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για «την πρωτόγνωρη για τα Νομικά χρονικά αρνητική απόφαση» η οποία έκανε δεκτή  την ένσταση του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης   για  αντικανονική συμμετοχή αθλητή της ΑΕ Λευκίμμης στον μεταξύ τους αγώνα, στον οποίο όμως δεν είχε επιβληθεί καμία ποινή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κοζάνης που κατάκτησε την πρώτη θέση του ομίλου στο Πρωτάθλημα  να περάσει στην δεύτερη θέση χωρίς να έχει την δυνατότητα των μπαράζ αγώνων για την άνοδο της στην Β Εθνική κατηγορία.

Στην ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου τονίζεται ότι με την παραπάνω απόφαση «αναδεικνύεται πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και αδικείται κατάφωρα η ομάδα της Κοζάνης που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το ίδιο θέμα το Περιφερειακό συμβούλιο δυτικής Μακεδονίας σε ψήφισμά του τονίζει ότι «η απόφαση της ΕΠΟ παραβιάζει νόμους και κανονισμούς» ενώ την ίδια στιγμή «στερεί από την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης τη θέση του Πρωταθλητή στον όμιλό της που επάξια έχει κατακτήσει στους αγωνιστικούς χώρους». Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή, δηλώνοντας ότι «στέκεται στο πλευρό του ΦΣ Κοζάνης στα επόμενα βήματά της με σκοπό την απόδοση δικαιοσύνης».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 13:32