Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 11:04

Επιστολή Σωματείων και Συλλόγων Εργαζομένων προς τον Πρωθυπουργό για το θέμα της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης

Εννέα Σωματεία και Σύλλογοι Εργαζομένων, μετά από πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης συνυπογράφουν κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία ζητούν «να παραταθεί, αλλά και να δίνεται προτεραιότητα, στην λειτουργία των Μονάδων του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου για όσο χρόνο λειτουργεί η τηλεθέρμανση για να τροφοδοτείται απρόσκοπτα  με την απαραίτητη θερμική ενέργεια, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα για την ΣΗΘΥΑ, τους λέβητες φυσικού αερίου και η κατασκευή των δικτύων διασύνδεσης».

Την επιστολή προσυπογράφουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, η ΕΛΜΕ Κοζάνης, Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, το Σωματείο εστίασης Κοζάνης «Ερμής», ο Σύλλογος υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας, το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κοζάνης,  Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτ. Μακεδονίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. (Π.Ο.Ε.- Δ.Ε.Υ.Α.) 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 11:43