Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 07:35

Σ.Ζαχαράκη: Με συνέπεια θα συνεχίσουμε την προσέλκυση τουριστών στη χώρα και το 2022

Ο Οινοποιός Γιάννης Βογιατζής με εην υφ Σ.Ζαχαρακη και την Πρεσβη της Ιταλίας στην Αθήνα Ο Οινοποιός Γιάννης Βογιατζής με εην υφ Σ.Ζαχαρακη και την Πρεσβη της Ιταλίας στην Αθήνα

του Σπύρου Κουταβά

Ευελπιστούμε ότι το 2021 θα κλείσει με τον αριθμό των 12 εκατομμυρίων επισκεπτών και με όπλο μας την συνέπεια, αλλά και τον εμβολιασμό

θα συνεχίσουμε με την ίδια αμείωτη ένταση και για το 2022", τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, κατά την έναρξη των διήμερων συνεργειών και εκδηλώσεων για τον Οινοτουρισμό στη Δυτική Μακεδονία που ξεκίνησε σήμερα από το Οινοποιείο του Κτήματος Βογιατζή, στο Βελβεντό Κοζάνης.
Η κ. Ζαχαράκη, τόνισε, ότι ήταν επιλογή της πολιτικής ηγεσίας "η οινοποιητική περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας να αποτελέσει τον δεύτερο σταθμό του οδοιπορικού που έχουμε ξεκινήσει για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων γύρω από τον Οινοτουρισμο". Σημείωσε, ότι "οι πρωτοβουλίες που οργανώνουμε σε κάθε περιφέρεια της χώρας έχουν ως στόχο την επιπλέον ενίσχυση των προσπαθειών που έχουν ξεκινήσει οι Οινοποιοί με δικές τους πρωτοβουλίες και σκοπεύουμε να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση στην ψηφιακή πρόσβαση με την δημιουργία της ειδικής πύλης για τον Οινοτουρισμό κάθε περιοχής". 
Από το μπαλκόνι του Κτήματος Βογιατζή και με φόντο το ειδυλιακό τοπίο στης λίμνης  Πολυφύτου, η κ. Ζαχαράκη, μίλησε με θερμά λόγια για το Βελβεντό, τις ομορφιές της περιοχής, που, όπως είπε, μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό στοιχείο στην προώθηση του Οινοτουρισμού. 
Ο οινοποιός Γιάννης Βογιατζής, αναφέρθηκε στην οινοποιητική παράδοση του Βελβεντού και το προσωπικό ταξίδι του, από το Μπορντό στο Βελβεντό, και και τη δημιουργία του Κτήματος, που αξιοποιεί όλες τις παλιές ποικιλίες που οινοποιούσαν στο παρελθόν οι κάτοικοι της περιοχής. 
Παρόντες στην έναρξη των συεδριακών εκδηλώσεων και συνεργειών για τον οινοτουρισμό στη Δυτική Μακεδονία, ήταν ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, ο επιτετραμένος της Πρεσβείας της Μολδαβίας, η πρέσβης της Ιταλίας και η ακόλουθος του Προξενείου της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη.

πηγη;ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 16:23