Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:31

Με το σύνθημα «Γίνε μέρος της λύσης, ο εμβολιασμός είναι ο μόνος δρόμος» το ΠΔΜ προχώρησε στην δημιουργία 6 εμβολιαστικών κέντρων εντός των εγκαταστάσεών του

Στην δημιουργία και λειτουργία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έξι εμβολιαστικών κέντρων προχώρησε η Πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ). Αν και το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε κανονικά την λειτουργία του με

την δια ζώσης διδασκαλία να εξελίσσεται χωρίς προβλήματα σε πέντε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα που έχουν ορίσει οι αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, ωστόσο προχώρησε στην δημιουργία και λειτουργία των 5 εμβολιαστικών κέντρων εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών Σχολών προκειμένου να αυξήσει το ποσοστό των εμβολιασμένων φοιτητών του και να διασφαλιστούν ακόμη περισσότερο οι συνθήκες της δια ζώσης διδασκαλίας και λειτουργία των τμημάτων.

Σύμφωνα με την Αντιπρύτανη Φοιτητικών θεμάτων και Μέριμνας καθηγήτρια Άννα Σπύρτου «η απόφαση του ιδρύματος εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της εθνικής εκστρατείας  εμβολιασμού και τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν από τις 18 έως 22 Οκτωβρίου». Θα μπορούν να εμβολιαστούν οι φοιτήτριες-ές αλλά και πάσης φύσεως  προσωπικό του ιδρύματος. Οι ώρες του εμβολιασμού είναι από τις 8:30 – 14:30  και θα μπορεί να πραγματοποιείται στις παρακάτω  5 πόλεις στις οποίες εδράζεται το Πανεπιστήμιο.  Τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν:

  • στην Κοζάνη (Πανεπιστημιούπολη Κοίλα – Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας – Κτίριο Α’ – Ισόγειο)
  • στην Φλώρινα δύο εμβολιαστικά κέντρα στην Γεωπονική Σχολή (Τέρμα Κοντοπούλου) και στην Σχολή Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών (3ο χλμ Εθνικής Οδού Φλώρινας-Νίκης)
  • στην Καστοριά (Περιοχή Φούρκα)
  • στην Πτολεμαΐδα (Περιοχή Κεπτσέ)

και στα Γρεβενά (6ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών Κοζάνης)

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τα στοιχεία τους όπως,  «Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αρ. κινητού τηλεφώνου, Τμήμα που φοιτούν και το εμβολιαστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί» (μόνο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μάλιστα το Εργαστήριο Οπτικοακουστικών μέσων του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό, δημιούργησε βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=UONlHGAF7NA  που έχει ανέβει σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με το σύνθημα «Γίνε μέρος της λύσης! Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος δρόμος».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:37